Keskusten Liitto

Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

Yrityspalvelut
Vahvistamme asemaamme yritysten kumppanina liiketoiminnan elinkaaren eri vaiheissa.
Yrityspalvelujemme kärkitoimialoiksi ovat muodostuneet matkailu-, elintarvike-, urakointi-, energia-, puunjalostus- ja palveluyrittäjyys. Erityisesti näillä toimialoilla yritysasiantuntijoillamme on vahvaa toimialaosaamista, ja tunnemme yritysten toimintaympäristön niin maaseudulla kuin kaupungeissa. 
 
Asiakkaille toteutettiin erityisesti kehittämistarpeiden kartoituksia investointi- ja laajennustarpeisiin sekä yleisesti yritystoiminnan käynnistämiseen liittyviä palveluja. Eri toimialoille muodostettiin yritysryhmiä.
 
Toiminnan vaikuttavuus konkretisoitui yrityksiin lisääntyvinä työpaikkoina sekä liiketoiminnan tuloksenteon kehittymisenä. Alueellisia elinkeinoelämän vaikutuksia syntyi lisäksi yritysryhmähankkeista, joissa ProAgriat toimivat hallinnoijana ja asiantuntijana. Näin toimimme alueen elinvoimaisuuden edistäjän roolissa. Palvelujen tuloksena asiakasyrityksillemme syntyi mm. liiketoiminta- ja kehittämissuunnitelmia, erilaajuisia toimintaa tukevia laskelmia sekä tuote- ja palvelukehitystä.
 

KasvuOpenissa sparrasimme kahdeksaa yritystä

Yritysten sparrausohjelman KasvuOpenin Uusiutuva metsä ja maaseutu -kasvupolkuun valittiin kahdeksan yritystä, joiden kehityksen tukena olemme toimineet: Arctic Smart Village Oy Rovaniemeltä, Janakkalan Piensiemen Oy Turengista, Koskelan Taimitarha Oulaisilta, Mattilan Marjatila Huittisista, Metsälinkki Oy Porista, Nordic Herbs Oy Eurasta, Puusepänliike Tuulipuu Humppilasta ja Ravintorengas Oy Siikaisista. Kaikkia näitä yrityksiä yhdistää halu kasvaa ja kehittyä. Asiantuntijamme olivat KasvuOpenissa mukana sparraajina.