Itä-Suomi

ProAgria tilipalvelut

ProAgria tilipalvelut

ProAgria tilipalvelut
Asiakaslähtöistä tilipalvelua

ProAgria Itä-Suomi ry:n tilipalvelut on vuoden 2019 aikana panostanut merkittävästi sähköisen taloushallinnon osaamiseen ja on yksi edelläkävijöistä tällä saralla. Kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluja tehtiin vuonna 2019 yhteensä 110 maaseudun yrittäjille viiden kirjanpidon ammattilaisen voimin.

Majatalo Puukarin Pysäkki käyttää ProAgria Tilipalvelujen palveluita tyytyväisenä. Matkailu- ja ravintolapalveluja tuottavalle yritykselle on tärkeää tietää miten raha liikkuu. Sähköisen taloushallinnon hyöty on ennen kaikkea päiväntasainen kirjanpito. Laskutus voidaan hoitaa verkkkolaskuilla, eikä kirjanpito ei edellytä kuittien ja tositteiden kuljettamista.

              

”Kun meille saapuu vaikkapa yritysasiakasryhmä, saan laskutettua yritystä sähköisellä laskulla.
Ja jos vieraat haluavat ostaa itselleen ruisleipää tai matkamuistoja, korttimaksupäätteellä maksaminen on helppoa ja tieto siirtyy kirjanpitoon sähköisenä.” Anni Korhonen valottaa.

Tilipalvelujen rinnalla myös muu ProAgrian ja Maa- ja kotitalousnaisten asiantuntijaverkosto on käytettävissä. ”Viimeksi sain kirjanpitäjältäni vinkin ProAgian luomuviljelykurssista, ja sain vaaditun koulutuksen helposti ja lähellä”, Korhonen tiivistää.