Itä-Suomi

ProAgria Itä-Suomi rakentuu

ProAgria Itä-Suomi rakentuu

ProAgria Itä-Suomi rakentuu
Vuosi 2019 jää ProAgria Kainuun, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon historiaan yhteisen ProAgria Itä-Suomen rakentamisen vuotena.

Uuden ProAgria Itä-Suomen rakentamisen vuosi

Virallisesti toimimme vielä vuoden 2019 erillään.  Käytännössä ajoimme toimintoja yhteen, hallintojen päätösten mukaisesti ja ohjauksessa.

Tammikuussa valittiin yhteinen johtoryhmä, joka hoiti käytännön operatiiviset työt ja organisoinnin kaikkien kolmen keskuksen alueella ns. yhteisellä rahapussilla. Valittu puheenjohtajisto toimi hallitusten mandaatilla käytännön hallituksena. Keskusten hallitukset pidettiin ajan tasalla ja viralliset hallitus päätökset tehtiin jokaisessa ProAgria hallituksessa erikseen. ProAgria Pohjois-Savo vaihtoi nimensä 11.6.2019 ProAgria Itä-Suomeksi.  

Matkalla tuli vastaan monia haasteita, vaan yhteisellä tahdolla niistä kaikista selvittiin ja fuusiolle asetettu tiukka aikataulutavoite toteutui suunnitellusti.

Toimintojen yhdistäminen toi merkittäviä kustannussäästöjä ja asiakkaamme saavat samansisältöisiä ja kohtuuhintaisia palveluita kattavasti kaikkialta Itä-Suomen ProAgrian alueelta.

Pyrimme rakentamaan notkean ja modernin organisaatioin tulevia haasteita varten. Arkinen aherrus kentällä jatkuu ja yhdistyminen on otettu ilolla vastaan niin henkilöstön kuin asiakkaidenkin keskuudessa.

Nimessämme on mukana ry, joka tarkoittaa sitä, ettei voiton tuottaminen ole toiminnan keskeisin tarkoitus.  Kustannukset pitää tietenkin kattaa ja pahanpäivän varalle ole tasettakin vahvistettava, jotta voimme edelleen kehittää toimintojamme.

Kuluneeesta vuodesta 2019 Lämmin Kiitos kuuluu fuusioituneiden ProAgrioiden hallinnolle, johtoryhmälle ja henkilöstölle yhteisesti.

Anssi Sirviö, Sotkamo

Kari Piironen, Nurmes

 Juha Eskelinen, Vieremä