Etelä-Savo

Meistä lyhyesti

Meistä lyhyesti

Meistä lyhyesti
ProAgria Etelä-Savo on asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa palveluja ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn, kannattavuuden ja toimintaedellytysten kehittämiseen. Ydinosaamistamme on maatilojen ja maaseutuyritysten päivittäiseen toimintaan, kehittämiseen ja johtamiseen kuuluvat asiantuntijapalvelut.
 
Organisaatiossamme työskentelee nelisenkymmentä yritystoiminnan eri osa-alueita sekä yrityskokonaisuutta hallitsevia ammattilaisia. Palvelemme pääasiassa paikallisesti, mutta useat asiantuntijoistamme palvelevat asiakkaita ja vaikuttavat erilaisissa kehittämistyöryhmissä yli maakuntarajojen ja valtakunnallisesti.
 
 
Olemme jäsentemme hallinnoima asiantuntijaorganisaatio. Etelä-Savon varsinaisia jäseniä ovat kuntakohtaiset maaseutuseurat, joiden jäseniä ovat puolestaan maa- ja kotitalousseurat, maamiesseurat ja kyläseurat.
 
ProAgria Etelä-Savon jäseneksi voi hakeutua myös suoraan, mikäli ei ole jäsen paikallisseurassa. Suorajäsenyyttä kutsutaan asiakasjäsenyydeksi. Maatilalta- tai maaseutuyrityksestä voivat sekä yrittäjä että perheenjäsenet liittyä asiakasjäseniksi. Jäsenyys tuo vaikuttamismahdollisuuksia ProAgrian palvelujen kehittämiseen. Aktiivinen omaa yritystoimintaansa kehittävä yrittäjä saa yrittäjäjäsenyydestä myös rahanarvoisia etuja. 
 
ProAgria Etelä-Savon ja Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten jäsenyhdistyksiä toimii 15 kunnan alueella: Enonkoski, Heinävesi Hirvensalmi, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava ja Varkaus (entinen Kangaslammin kunta).