Uusia Neuvot käyttöön -pienryhmiä kootaan Pohjois-Pohjanmaalla

Uusia Neuvot käyttöön -pienryhmiä kootaan Pohjois-Pohjanmaalla

Neuvot käyttöön -pienryhmät saavat jatkoa Koillismaan, Oulun, Nivalan, Siikalatvan ja Raahen seudulla.

Uusia Neuvot käyttöön -pienryhmiä kootaan  Koillismaan, Oulun, Nivalan, Siikalatvan ja Raahen seudulle. Ryhmissä käsitellään eläinten terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä teemoja. Jokaiseen päivään sisällytetään katsaus täydentävien ehtojen vaatimuksista.

Ryhmäläiset jakavat myös keskenään tietoa hyvistä käytännöistä, rutiineista ja nikseistä. Ryhmiin mahtuu kuusi tilaa kerrallaan. Osallistumismaksuun voi hyödyntää Neuvo 2020 -tukea.

Neuvot käyttöön -pienryhmät kokoontuvat aina tiloilla, joten teoriaosuuden lisäksi tutkimme asioita myös eläintiloissa tai pellolla. Kokoontumiset ovat neljän tunnin mittaisia kello 10.30–14.30. Kaikki neljä ryhmää kokoontuvat yhtä aikaa.

Asiantuntijamme perehtyvät vuorollaan yhteen teemaan ja pitävät teoriaosuuden yhdessä ryhmässä mukana ja kolmeen muuhun ryhmään etäluentona. Jokaisessa Neuvot käyttöön -ryhmässä on vastuuohjaaja, joka toimii ryhmän koordinaattorina.

Teemapäivät:

Naperot kasvuun: vasikoiden hoito, ruokinta ja olosuhteet.

Ensikot – tulevaisuuden tuottajat: yli kolmikuisen nuorkarjan hoito, hyvinvointi ja ruokinta.

Umpilehmät ansaitulla lomalla: umpilehmien tilavaatimukset, ruokinta, hoito sekä umpeutus ja tunnutusrutiinit.

Vastapoikineet – helli ja hoivaa!: poikimisen seuranta, poikimisen jälkeiset hoitokäytännöt ja seuranta, kokemuksien jakoa hyvistä merkintäkäytännöistä.

Ontuvat jaloilleen: jalkaterveys, sorkkaterveysraportit ja jalkavikojen syy-seuraussuhteet, tarttuvat sorkkasairaudet sekä jaloittelu- ja laidunnusmahdollisuudet.

Tulosta säilörehulla – märehi, elä murehi!: säilörehuun liittyviä teemoja – miten vähennetään hävikkiä ja tehdään laadukasta säilörehua, vinkkejä ja käytäntöjä nurmien kasvinsuojelun näkökulmasta, rehuanalyysien tuloksia ja säilörehunäytteiden tutkintaa käytännössä.

Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.