Tähtää tulevaisuuteen -työpaja maaseudun yrittäjille, Sipoo
Ravintola Tila, Knutersintie 262, 04130 Sipoo

Siirretty 13.3. sairastumisen vuoksi, uusi ajankohta 3.4.!
Oletko pohtinut, mihin suuntaan johdat yritystäsi? Mitä olisi hyvä kehittää ja miten varautua muutoksiin? Entä miten yrityksesi arvot määrittelevät toiminnan suuntaa? Syvenny yrityksen strategiatyöhön työpajassamme 3.4. klo 9.00–12.00.
Mitä strategia tarkoittaa? Miksi ja miten strategiatyötä tehdään? Mitä tulee ottaa huomioon strategian toimeenpanossa ja työn jatkumisessa?
Strategia on suunnitelma, joka kuvaa selkeästi, mihin yritys haluaa toimintaansa suunnata. Se sisältää esimerkiksi tavoitteita ja konkreettisia toimenpiteitä niiden saavuttamiseksi. Hyvä strategia auttaa yritystä reagoimaan muutoksiin, hyödyntämään uusia mahdollisuuksia ja varautumaan tulevaisuuden haasteisiin. Kouluttajana toimii ProAgrian yritysasiantuntija Auli Teppinen.
Työpajan jälkeen ymmärrät strategiatyön merkityksen. Saat uusia näkökulmia, konkreettisia esimerkkejä ja konkreettisia työkaluja strategiatyön toteuttamiseen.
Tule mukaan ja ota askel kohti yrityksesi pitkäjänteistä kasvua ja menestystä vuoteen 2035 ja sen yli!
Ohjelma
Klo 9.00 Tervetuloa!
Ravintola Tilan yrittäjät kertovat omasta strategiatyöstään, Kaisa Rantama ja Matti Seppälä
Mitä on strategia? Yritysasiantuntija Auli Teppinen johdattaa osallistujat strategia-alustuksellaan teemaan. Yrityksen strategia luodaan arvojen pohjalta. Kun strategian toteuttaminen tehdään onnistuneesti, saavutetaan yrityksen visio. Visio määrittelee yrityksen strategian suunnan.
Klo 12.00 Kiitos osallistumisesta!
Kouluttaja
Auli Teppinen toimii ProAgria Etelä-Suomessa yritysasiantuntijana. Hän toimii ammattitaitoisesti yrittäjän tukena ensimmäisistä varovaisista ääneen lausutuista haaveista yritystoiminnan merkittävään laajentamiseen - ja kaikessa tältä väliltä.
Aulin kyky nähdä kokonaisuus on ilmiömäinen. Hän osaa kysyä oikeat kysymykset oikealla hetkellä ja sanoittaa yrittäjän ajatukset selkeäksi toimintasuunnitelmaksi. Auli osaa myös haastaa yrittäjää pohtimaan vaikeitakin kysymyksiä, jotta kokonaisuus on tasapainoinen ja eri vaihtoehdot on selvitetty.
Aulilla on pitkä kokemus neuvontatyöstä. Hänen erityisosaamistaan on alkavien ja toimivien yrittäjien liiketoiminnan ja kannattavuuden kehittämisen sekä investointien ja rahoituksen suunnittelussa, rahoitustukien hakemisessa ja liiketoimintasuunnitelmien. Auli tuntee laajasti maaseutuyritysten eri toimialoja.
Aulilta saat palvelua sydämellä!
Ravintola Tila
Ravintola Tilan yrittäjät Kaisa Rantama ja Matti Seppälä toteuttivat unelmansa ja avasivat Sipoonkorven kansallispuistoon rauhoittavan keitaan kesällä 2018. Kaikki ruoat ja leivonnaiset tehdään paikan päällä ravintolassa. Kotimaisia raaka-aineita ja lähituotteita hyödynnetään niin paljon kuin mahdollista ja pihapiirissä toimii myös oma juustola.
Tilan pihapiiristä avautuvat Sipoonkorven mahtavat ulkoilumaastot ja pihapiirissä vapaana käyskentelevät kotieläimet tuovat raikkaan lisämausteen kokous- tai juhlatunnelmaan. Ravintola Tilalla on kestävän matkailun sertifikaatit: Good Travel Seal ja Sustainable Travel Finland. Ravintola palvelee kesäisin kuutena päivänä viikossa, muina aikoina viikonloppuisin ja tilauksesta. Myynnissä on Tilalla valmistettuja juustoja, Tilan omaa hunajaa, suomenlampaan lankaa sekä taljoja. Erikoisuutena on myös laaja valikoiman Tilan antikvariaatin kirjoja.
Kenelle
Tilaisuus sopii kaikille maaseudun yrityksille, myös alkutuottajille. Voit olla aloitteleva yrittäjä tai pitkän linjan konkari. Ilmoittautumislomakkeelta näet myös muita tapahtumia – valitse itsellesi sopivin!
Hinta ja ilmoittautuminen
Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu 31.3. mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/kasvun-kompassi2025
Järjestäjä
Työpajan järjestävät ProAgria Etelä-Suomen KaMu Uusimaa -hanke ja MTK Hämeen MegaBoosti.