Peuran leikkaus ja käsittelykoulutus

Vampula, Metsästysseura Hukan maja, Salmenojantie 269, 32620 Vampula, Suomi

ProAgria Länsi-Suomi

Koulutukset ja kurssit· Luonnontuotteet

F41d082a35d898a537de75896bff28ec

Peuran leikkaus ja käsittelykoulutus

10.10.2024 klo:17:00, kesto n. 4h.

Riistaliha on lähiruokaa parhaimillaan. Oletko kiinnostunut näkemään miten lihaa käsitellään ja mitä tapahtuu ennenkuin liha on päätynyt lautaselle? Jos olet, niin tämä ilta on sinua varten.

Ilta järjestetään yhteistyössä Suomen metsästäjäliiton Varsinais-Suomen piirin kanssa.

Illan aikana pääset näkemään miten peuran lihaa käsitellään.


Ilta sisältää seuraavat osiot:

- Peuran nylky ja suolistus
- Peuran ruhon leikkuu / paloittelu 
- Lihan käsittettely (ruhon osan siistiminen, kalvot yms)

Tapahtuman hinta on 36€/hlö ja osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.Osallistumismaksu sisältää opetuksen ja välipalan.

Mukaan ei tarvitse pakata ihmeellisempiä varusteita, mutta varautu siihen että osa koulutuksesta on viileässä tilassa/ulkona. Vaatteilla on myös riski tahrautua.

Tapahtumaan otetaan mukaan 25 henkilöä.

Lisätiedot tapahtumasta: janita.kylanpaa@maajakotitalousnaiset.fi tai p. 050 66 471

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu