Nettikauppa-pienryhmä

Nettikauppa-pienryhmä

31.08.2018

Maatilat digiaikaan -hankkeen pienryhmissä opitaan yhdessä ja saadaan vertaistukea käytännön tekemiseen.

Nettikauppa-pienryhmässä suunnitellaan nettikaupan perustamista omalle yritykselle. Pienryhmä sisältää neljä tapaamista. Tapaamisten välillä tehdään itsenäistä työskentelyä. Pienryhmästä saat tukea ja varmuutta yrityksesi markkinointiin ja liiketoimintasi suunnitteluun.

Pienryhmä on tarkoitettu oman nettikaupan perustamista suunnittelevalle tai oman nettikaupan kehittäjälle. 
 

Tapaamisten aiheet

1. Verkkokaupan perustaminen
Päivän aikana suunnitellaan verkkokaupan perustamista. Koulutuspäivässä tutustutaan erilaisiin verkkokauppa-alustoihin ja tehdään suunnitelma verkkokaupan perustamisesta. Päivän aikana pohditaan myös, kuka on asiakkaasi ja mitä odotuksia asiakkaallasi on. 
 
2. Myynnillisyyttä verkkokauppaan
Toisena päivänä suunnitellaan sujuva ja myynnillinen rakenne verkkokauppaan. Päivän aikana opetellaan myös tekemään hyviä tuotekuvauksia ja tuotekuvia. Päivän aikana tarkastellaan myös verkkokaupan hakukoneoptimointia. 
 
3. Verkkokaupan markkinointi
Kolmantena päivänä tehdään verkkokaupan markkinointisuunnitelma. Päivän aika pohditaan monikanavaista markkinointia. 
 
4. Verkkokaupan kehittäminen ja seuranta
Päivän aikana perehdytään verkkokaupan asiakaskokemuksen parantamiseen sekä selvitetään verkkokaupan tulosten analysointia. 
 
Päivien aiheita voidaan muokata osallistujien tarpeiden ja toiveiden perusteella. Pienryhmät muodostuvat työpajoista ja yhdessä oppimisesta. Päivien jälkeen saat myös pieniä tehtäviä, joiden avulla voit kehittää ja suunnitella omaa verkkokauppaasi. 
 
Pienryhmien aikataulut ja tapaamispaikat sovitaan yhdessä ilmoittautuneiden kanssa. 
 
Voit osallistua niin moneen pienryhmäkertaan kuin haluat. Osallistumismaksu 100 € + alv 24 % kattaa neljä osallistumista pienryhmäpäiviin sekä kahdeksan tuntia henkilökohtaista valmennusta Personal Trainereiltamme. Personal Trainerimme on esitelty Maatilat digiaikaan -hankkeen nettisivuilla
 
Maatilat digiaikaan -hankkeen tavoitteena on lisätä markkinointiin ja viestintään liittyvää osaamista, eritysesti some-välineiden, digitalisen markkinoinnin ja myynnin osa-alueilla. Kohderyhmänä ovat uusmaalaiset tuottajat, maataloustuotteiden jalostajat, kaupan alalla toimivat yritykset sekä alan hanketyöntekijät, neuvojat ja maaseutu-alueiden kehittäjät. Hanketta rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus, Manner-Suomen maaseuturahaston määrärahoista. 
 
Jos olet kiinnostunut pienryhmistä, jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. 
Tapahtuman ajankohta: 31.08.2018 07:45
Hinta: 100 € + alv 24 %, sisältäen 4 tapaamista ja 8 tuntia henkilökohtaista valmennusta
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

HANKKEET

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.