Monikanavainen markkinointi

Monikanavainen markkinointi

27.09.2018

Maatilat digiaikaan -hankkeen koulutuksessa opit markkinoimaan yritystäsi monikanavaisesti.

Huom! Koulutus siirtyy myöhäisemmälle syksylle!

Koulutuksessa opit, miten voit hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla eri kanavia, kuten nettisivuja, somea, sähköpostia, uutiskirjeitä ja muuta digitaalista markkinointia, yrityksesi markkinoinnissa.
 
Painotamme koulutuksessa suunnitelmallisuutta ja hyvää asiakaskokemusta. Pohdimme, missä kanavissa kohtaat asiakkaasi ja miten hyödynnät eri kanavien vahvuuksia. 
 
Opit linkittämään eri kanavat toisiinsa käytännössä ja saat vinkkejä, miten näyt yhtenäisesti eri kanavissa. Opit myös, millaista sisältöä kannattaa tuottaa mihinkin kanavaan ja miten suunnittelet ja selkeytät markkinontia. Lisäksi saat käytännön vinkkejä erilaisten järjestelmien ja kanavien hallintaan. 
 
Koulutus järjestetään Prestbackan pitokartanossa, Askolassa. Kouluttajana toimivat Suvi Anttila ja Inkeri Hennola ProAgria Keskusten Liitosta. 
 
Ilmoittaudu mukaan koulutukseen viimeistään 20.9. alla olevalla lomakkeella. Koulutukseen voi osallistua myös etänä. Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat tallenteen koulutuksesta itselleen. 
 
Koulutus on osa Maatilat digiaikaan -hanketta, jonka tavoitteena on lisätä digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän osaamista uusmaalaisten tuottajien, yrittäjien, maataloustuotteiden jalostajien, hanketyöntekijöiden sekä muiden alan asiantuntijoiden keskuudessa. Hanketta rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus. 
Tapahtuman ajankohta: 27.09.2018 08:45 - 15:00
Postinumero ja -toimipaikka: Prestbackan pitokartano, Askola (kokoustila Tratti)
Hinta: 50 € + alv 24 %
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.