Mobiilityöajanseurantapilotti

Mobiilityöajanseurantapilotti

01.04.2020

Tule mukaan testaamaan mobiilityöajankäyttösovellusta ja ota hyöty kokeilussa kerättävästä tiedosta tilasi kehittämiseen.

Etsimme maatilayrityksiä mobiilityöajankäyttösovelluksen testaukseen

 
Työajanseuranta on tärkeä osa työllistävien ja kehittävien tilojen johtamista. Digitaalinen mobiilisovellus tekee työaikakirjausten tekemisestä helppoa. Etuja ovat myös tarkkuus ja työvaihekohtainen ajankäyttö. 
 
Taitava johtaja -hankkeessa kehitetään mobiilityöajanseurantasovellusta maatilayritysten käyttöön. Viime syksynä sovellusta testattiin Taitava johtaja -hankkeen työpajoissa. Asiakkaat antoivat meille valtavasti hyviä vinkkejä sovellukseen liittyen, josta suurkiitokset! Mtech Oy jatkaa nyt sovelluksen kehitystyötä ja keväällä sovellusta päästään pilotoimaan/kokeilemaan laajemmin maatiloilla. 
 
Pilottiyritys saa pilotointijakson ajaksi käyttöönsä sovelluksen, joka toimii puhelimessa tai tabletissa. Tila seuraa työaikaansa pilottijakson aikana ja työajanseurannasta saatavaa tietoa käytetään yrityksen kehittämisessä. Ensimmäisessä vaiheessa tietoja hyödynnetään ainakin Lean-, tili- ja talouspalvelujen pohjatietoina, esimerkiksi tuotantokustannuslaskennassa. 
 
Haemme pilottiin maatilayrityksiä Taitava johtaja -hankkeen toiminta-alueelta Etelä- ja Pohjois-Savosta. Pilottitilana saat arvokasta tietoa yrityksesi lähtötilanteesta ja näet seurannan hyödyt kehittämisessä ProAgrian analyysipalvelujen kautta. Pilotin osallistumismaksu on 500 €/tila + alv 24 %. Kokeilun on suunniteltu alkavan huhtikuun alussa. Ilmoittautua voi maaliskuun alkuun mennessä alla olevalla limakkeella. 
 
Kysy lisää:
Tapahtuman ajankohta: 01.04.2020 08:30
Postinumero ja -toimipaikka: Etelä-Savo ja Pohjois-Savo
Hinta: 500 €/tila + alv 24 %
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 02.03.2020 23:45
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.
Tietoa käytetään hankeseurantaan.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut