Maakunnallinen elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjien ja kehittäjien tapaaminen 20.2.2025 klo 9.30 – 15.00 Kainuussa

suomi

6763d9262eaa950079f6817058ed6642

Paikka tarkentuu myöhemmin, lähitapaaminen

Alustava ohjelma (muutokset mahdollisia)

klo: 9.30 – 10.00   Kahvit

klo:10.00  Tervetulosanat

klo: 10.05 Yrittäjien ja aloittavien yrittäjien rahoitusmahdollisuudet
Pauli Tervonen, yritysasiantuntija, Kainuun ELY-keskus
Elävä Kainuu- ja Oulujärvi Leader
Marja Tolonen, toiminnanjohtaja, Elävä Kainuu Leader

klo: 10.45 Luonnontuotealan näkymiä
Birgitta Partanen, toiminnanjohtaja, Arktiset Aromit

klo: 11.10 Ruokayrittäjyys REKOssa – liiketaloudellisia ja muita merkityksiä
Nina Grönqvist, Helsingin yliopisto
REKO-yrittäjien kokemuksia REKO-yrittäjyydestä Kainuussa yritykset tarkentuvat myöhemmin

klo: 11.55  Lounas

klo: 12.35  Miten huomioida trendit tulevaisuuden tuotannossa
Heli Pirinen, IdeaNature Oy

klo: 13.05  Pienten elintarvikeyritysten kansainvälistyminen ja vientitoimien aloittaminen; case Japani ja Etelä-Korea,
Jaana Puhakka, MKN Itä-Suomi/ProAgria Itä-Suomi, ProYritys Nyt -hanke

klo: 13.35  Kokemuksia Saksan markkinoista, Berliinin joulutori, Nils Colliander, Vuokatin viini

klo: 13.55 Klinikat:                                                     

Rahoitusmahdollisuudet Elävä Kainuu Leader ja Oulujärvi Leader/ Päivi Koivula, toiminnanjohtaja, Oulujärvi Leader

Luonnontuotealan ekosysteemi Itäiseen Suomeen, luonnontuottajien tarpeiden kartoitus/ Anni Peurala, MITY

Rahoitusmahdollisuudet ELY, Pauli Tervonen, yritysasiantuntija, Ely-keskus

Kainuussa tuotettu -merkki ja verkosto,
KantriLuonto-hanke, Parasta paikallista pöytään -hanke, Maistuvampi Kainuu ruokastrategian 2020-2025 päivitys / Kirsi Sahrman-Hauhia, MKN Itä-Suomi/ProAgria Itä-Suomi

AFL-merkki, Oulu 2026 -ohjelmahaku Arctic Food Plus -hanke / Anne Määttä, KAMK

Miten huomioida trendit tulevaisuuden tuotannossa, idean testaus / Heli Pirinen, IdeaNature Oy

klo: 14.55 Loppusanat

klo:15.00 Kotiin lähtö

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen lomake viimeistään 12.2.2025 tästä.

Tilaisuus toteutetaan osana Parasta paikallista pöytiin -hanketta.

ppp-logorimpsu.png

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu