Lisätuloja tilalle lihasta

Lisätuloja tilalle lihasta

14.01.2019

Kiinnostaako lihan jalostaminen, pohditko suoramyynnin aloittamista, kiinostaako erilaiset lihatuotteet? ilmoittautuminen 11.1. mennessä

Lisätuloja tilalle lihan jalostamisesta ja uusista menetelmistä

Oletko suunnittelut lihan jalostamisen aloittamista? Pohditko mitä suoramyynnissä kannattaa ottaa huomioon? Kiinnostaako erilaiset lihatuotteet tai käyttötavat? 

10.30 Alkukahvit
11.00 Tilaisuuden avaus / Juho Luostarinen, PIKES Oy 
11.15 ProAgrian puheenvuoro / Aija Vartiainen, ProAgria Pohjois-Karjala 
11.30 MTK-Pielisen puheenvuoro / Ilona Alhoniemi, MTK-Pielinen 
11.45 Lihan monipuolinen leikkuu ja lihan sidonta / Rene Kuukkanen, Kivijalka Kuukkanen Tmi. 
13.00 Oma kustanteinen lounas paikanpäällä (10,50€)  
13.45 Tutustuminen eri lihan kypsytys menetelmiin / Marko Määttä, Kulmalan liha ja Rene Kuukkanen
15.00 Mitä suoramyynnissä pitää huomioida? / Rene Kuukkanen, Kivijalka Kuukkanen Tmi. 
 
 
Ilmoittautuminen tästä linkistä  tarjoiluiden järjestämistä varten viimeistään 11.1. klo 16.00 mennessä
Tai Juho Luostariselle p. 040 128 9339 tai juho.luostarinen@pikes.fi
Tapahtuman ajankohta: 14.01.2019 10:30 - 15:00
Lähiosoite: Kajaanintie 844, Puukarin Pysäkki
Postinumero ja -toimipaikka: 75700 Valtimo
Hinta: Tilaisuus on maksuton, lounas omakustanteinen

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.