Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja
Koulutuskeskus Brahe, Tervahovinkatu 2, 92150 Raahe, Suomi

Kala-alan yritys tai ammattikeittiön edustaja – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille!
Työpajassa keskustellaan lähikalatuotteiden käytöstä ammattikeittiöissä, niiden saatavuudesta sekä tuotekehitystarpeista. Yrityksillä on mahdollisuus esitellä omia tuotteitaan. Tuotteiden soveltuvuutta reseptiikkaan testataan valmistamalla maistiaisia yhdessä osallistujien kesken.
Ohjelma (muutokset mahdollisia)
klo 14 Tervetuloa! Aloituskahvit, esittäytymiskierros ja keskustelua
• Uudet ravitsemussuositukset haltuun – mitä uutta kalan osalta?
• Mitä kalatuotteita ja -lajeja on tarjolla ja, millainen saatavuus niissä on?
• Mitä tarpeita ja toiveita ammattikeittiöillä on?
• Millaista tukea Lähikalaa lautaselle -hankkeelta saa reseptitestaukseen ammattikeittiöissä?
• Ohjeistus keittiötyöskentelyyn
klo 15 Keittiötyöskentely
klo 17 Yhdessä maisteleminen: arviointi ja palaute
klo 18 Päivän päätös
Tapahtuma on maksuton ja suunnattu ensisijaisesti, elintarvikejalostajille, ravintoloiden ja ammattikeittiöiden edustajille sekä kalastajille. Paikkoja on rajoitetusti – mukaan mahtuu noin 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittaudu mukaan 16.4. mennessä.
Lisätiedot: topi.kumpulainen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 050 467 5066