Kasvinsuojeluruiskujen testaus vuonna 2021

Kasvinsuojeluruiskujen testaus vuonna 2021

08.06.2021 - 09.06.2021

Testausta eri puolilla Etelä-Savoa

Kasvinsuojeluruiskujen testauksia järjestetään useammalla eri paikkakunnalla kysynnän mukaan. Tarkkoja testauspaikkoja ei vielä ole määritetty, vaan ne määritetään yhteydenottojen ja tilausten perusteella.
Viime vuonna (2020) tehty testaus on voimassa vuoteen 2025 saakka, mutta tästä vuodesta alkaen testausväli muuttuu kolmeen vuoteen.
 
Testausta varten varmista, että testattava levitysväline on puhdistettu, voimanulosoton nivelakseli suojattu ja letkut tiiviitä. Valuta säiliöön valmiiksi puhdasta vettä puolet säiliön tilavuudesta.
Testaajalta on saatavilla eri ruiskumalleihin myös varaosia kuten uusia suuttimia, suutinrunkoja, liittimiä, painemittareita, sihtejä, O-renkaita ja tiivisteitä. Ilmoita mielellään jo etukäteen, jos tarvitset jotain tiettyä osaa.
 
Koronatilanteen huomioiminen
Noudatamme testaustilanteessa viranomaisten voimassa olevaa ohjeistusta. Perusohjeina muistetaan saapua tilaisuuteen terveinä, kädet pestyinä ja maski kasvoilla ja pidetään vähintään kahden metrin turvaväli. Testausajankohtaa on mahdollista siirtää, jos itsellä tai kotona/työpaikalla on pieniäkään hengitystieoireita.
 
Hinta
Kasvinsuojeluruiskuja testataan yhteistestauksin, joka on sinulle edullisempi vaihtoehto. Tällöin hinta on 120 €/ruisku sekä matkakulut, jotka jaetaan osallistujien lukumäärän mukaan tasan. Tarpeen tullen tehdään myös yksittäisiä tilakäyntejä, jolloin hinta on 140 € + matkakulut. Hintoihin lisätään alv 24 %. Testauspaikat pyritään sijoittamaan siten, että kenellekään osallistujalle ei muodostu kohtuutonta ajomatkaa.
 
Testauksen varaus
Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuessa kysytään ruiskun malli. Ilmoittautumisen jälkeen testaaja ottaa sinuun yhteyttä. Mitä pikemmin ilmoittaudut, sitä nopeammin saamme vahvistettua testauspaikat ja ajat. 

Yhteydenotot: Sami Tiihonen, p. 041 730 1994, sami.tiihonen@proagria.fi

Tapahtuman ajankohta: 08.06.2021 09:00 - 09.06.2021 15:00
Postinumero ja -toimipaikka: Etelä-Savo
Hinta: Kts. yllä teksti
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut