Kasvinsuojelukoulutukset Länsi-Suomessa

Kasvinsuojelukoulutukset Länsi-Suomessa

ProAgria Länsi-Suomi järjestää alueellaan kasvinsuojelukoulutuksia ja tenttimahdollisuuksia keväällä 2019.

Koulutus- ja tenttitilaisuudet

ProAgria Länsi-Suomi järjestää kestävän kasvinsuojelun (IPM) edellyttämiä kasvinsuojeluaineiden käyttäjien koulutustilaisuuksia, jotka sisältävät tentin. Koulutuksesta ja tentistä vastaa Tukesin kasvinsuojeluaineiden käyttöä koskevan koulutuksen ja tutkinnon järjestämiseen hyväksytty henkilö. Koulutus on vapaaehtoinen mutta tutkintotentti on pakollinen. Lisätietoa kasvinsuojelukoulutuksesta ja -tutkinnosta voit lukea Tukesin sivuilla.

Kouluttajina ja kurssivastaavina toimivat: Jarmo Pirhonen Dnro 10672/2018, Marja Tuononen Dnro 11113/2018 sekä Juho Moisio Dnro 2085/2019

Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka suorittavat tai ovat vastuussa pelto- ja puutarhakasvien kasvinsuojelusta. Kasvinsuojelututkinto tulee uusia viiden vuoden välein. Jos olet suorittanut tentin keväällä 2014 tai aiemmin tai olet uusi kasvinsuojeluaineiden ruiskuttaja, kasvinsuojelututkinto pitää suorittaa ennen kasvinsuojeluaineiden hankintaa.

Tentti sisältää 20 monivalintakysymystä, joihin vastausaikaa on yksi tunti. Hyväksymiseen tarvitaan 16 oikeaa vastausta. Tentin voi saman tien uusia yhden kerran.

Ilmoittautuminen

Katso alla olevalta ilmoittautumislomakkeelta sinua lähinnä oleva koulutuspaikka ja sen ajankohta ja ilmoittaudu mukaan! Todistusta ja Tukesin rekisteriä varten tulee ilmoittaa joko Y- tai henkiötunnus.

HUOM: NÄMÄ KOULUTUKSET OVAT TÄYNNÄ

24.4.2019 klo 9-11 Loimaa ProAgrian toimisto, Vareliuksenkatu 2 b

25.4.2019 klo 15-17 Loimaa ProAgrian toimisto, Vareliuksenkatu 2 b
 

Hinta

Koulutuksen ja tutkinnon hinta on 70 €/hlö, + alv 24 %. Hintaan sisältyy koulutus, tentti ja hyväksytysti suoritetun tutkinnon dokumentointi Tukesin tiedostoihin sekä myöhemmin postitettava todistus.

Tenttimateriaali

Tutkintotentin materiaalia on luettavissa Tukesin sivuilla.

ProAgrian tietosuojaseloste

Postinumero ja -toimipaikka: Loimaa, Pori, Pöytyä
Hinta: 70 €/hlö, + alv 24 %
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.