Kasvinsuojelukoulutukset Länsi-Suomessa

Kasvinsuojelukoulutukset Länsi-Suomessa

ProAgria Länsi-Suomi järjestää alueellaan kasvinsuojelukoulutuksia ja tenttimahdollisuuksia keväällä 2019.

ProAgria Länsi-Suomi järjestää kestävän kasvinsuojelun (IPM) edellyttämiä kasvinsuojeluaineiden käyttäjien koulutustilaisuuksia, jotka sisältävät tentin. Koulutuksesta ja tentistä vastaa Tukesin kasvinsuojeluaineiden käyttöä koskevan koulutuksen ja tutkinnon järjestämiseen hyväksytty henkilö. Koulutus on vapaaehtoinen mutta tutkintotentti on pakollinen. 

Kouluttajina ja kurssivastaavina toimivat: Jarmo Pirhonen Dnro 10672/2018 ja Marja Tuononen Dnro 11113/2018.

Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka suorittavat tai ovat vastuussa pelto- ja puutarhakasvien kasvinsuojelusta. Kasvinsuojelututkinto tulee uusia viiden vuoden välein. Jos olet suorittanut tentin keväällä 2014 tai aiemmin tai olet uusi kasvinsuojeluaineiden ruiskuttaja, kasvinsuojelututkinto pitää suorittaa ennen kasvinsuojeluaineiden hankintaa.

Tentti sisältää 20 monivalintakysymystä, joihin vastausaikaa on yksi tunti. Hyväksymiseen tarvitaan 16 oikeaa vastausta. Tentin voi saman tien uusia yhden kerran. Tutkintotentin materiaalia on luettavissa osoitteessa: http://www.tukes.fi/kasvinsuojelu/story.html

Katso alla olevalta ilmoittautumislomakkeelta sinua lähinnä oleva koulutuspaikka ja sen ajankohta ja ilmoittaudu mukaan! Todistusta ja Tukesin rekisteriä varten tulee ilmoittaa joko Y- tai henkiötunnus.

Koulutuksen ja tutkinnon hinta on 70 €/hlö, + alv 24 %. Hintaan sisältyy koulutus, tentti ja hyväksytysti suoritetun tutkinnon dokumentointi Tukesin tiedostoihin sekä myöhemmin postitettava todistus.
Postinumero ja -toimipaikka: Turku, Kokemäki, Salo, Piikkiö, Laitila, Kankaanpää, Pori, Huittinen, Loimaa
Hinta: 70 €/hlö, + alv 24 %
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.