Kannattavampaa ruoka- ja elintarviketuotantoa ilmastoviisailla käytännöillä

ProAgria Oulu

Elintarvike· ClimateFood

4cd891280828de154e9c840b69c1724f

Pvm: 27.11.2024 13:00–15:00 (Suomen aikaa)

Tervetuloa maarajat ylittävään webinaariin ilmastoviisaasta ruoka- ja elintarviketuotannosta!

Luvassa ilmastoviisaita yritysesimerkkejä Suomesta ja Ruotsista, sekä tietoa ja keskustelua, kuinka voimme oppia toisiltamme.

Ohjelma (muutokset mahdollisia)

  • Ilmastoviisaat käytännöt Pohjois-Suomen ja -Ruotsin ruoantuotannossa, Nerine Mary George, Luulajan yliopisto, Climate-Food -hanke
  • Sivuvirtojen hyödyntäminen poroteurastamoissa Suomessa, Niina Mattila, Aihkiporo
  • Pohjoisen paikalliset arvot brändäyksessä ja markkinoinnissa, Anna Ahlqvist, Nyhléns Hugosons
  • Teknologian avulla ilmastoviisas yritys - käytännön esimerkkejä ja ideoita, Peetu Virkkala, Oulun yliopisto, Kerttu Saalasti Instituutti, Climate-Food -hanke
  • Työpajatyöskentely

Puheenvuorot tulkataan suomeksi ja ruotsiksi. Osallistu siis rohkeasti!

Webinaarin järjestää ClimateFood-hanke/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Hushållningssällskapet i Norrbotten-Västerbotten, Lapin ammattikorkeakoulu Oy, Oulun Yliopisto Kerttu Saalasti Instituutti ja Luulajan teknillinen yliopisto.

Better profitability through climate-smart practices​ – Sustainable food production in the Arctic

Date: 27.11.2024 13:00–15:00 (Finnish time)

Welcome to the cross-border webinar on climate-smart food production!

You will hear climate-smart business examples from Finland and Sweden, as well as latest information and discussion on how we can learn from each other.

Schedule (changes are possible)

  • Insights to climate-smart practices in food producing from Northern Finland and Sweden, Nerine Mary George, Luleå university of technology, ClimateFood project
  • Utilization of sidestreams in reindeer slaughter houses in Finland, Niina Mattila, Aihkiporo
  • Using local values from the north in branding and marketing, Anna Ahlqvist, Nyhléns Hugosons
  • Climate-smart technologies of food producing and processing from the field, Peetu Virkkala, University of Oulu Kerttu Saalasti Institute, ClimateFood project
  • Workshop

The speeches will be translated in Finnish and in Swedish.

The webinar is organised by ClimateFood project/ProAgria Oulu/Oulu Rural Womens Advisory Organisation, Hushållningssällskapet i Norrbotten-Västerbotten, Lapland University of Applied Sciences, University of Oulu Kerttu Saalasti Institute and Luleå University of Technology.

climatefood-logot.png

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu