Elintarviketoimijoiden opintomatka Ympäristövastuullisuuden äärelle

ProAgria Etelä-Suomi

Opintomatkatjaretket· Elintarvike

6c9a2127b7ebf1aabd2f247ac36a0ed5

Järjestämme erityisesti Kymenlaaksolaisille elintarviketoimijoille suunnatun opintomatkan, jonka teemana on ympäristövastuullisuus yritystoiminnassa ja ateriapalveluissa. Tervetuloa mukaan! 

Vierailemme päivän aikana erilaisissa yrityksissä, joissa ympäristövastuullisuutta toteutetaan ateriapalveluissa. Kuulemme, miten erilaiset yritykset ovat omalta osaltaan suunnitelleet ja toteuttaneet vastuullisuustoimia ja minkälaisia sertifikaatteja yritykset hyödyntävät ja minkälaisia kokemuksia yrityksissä on vastuullisuustyöstä. 

Vierailukohteina mm.

Runo Hotel, Porvoo

Runo Hotel on Green Key–sertifioitu ja he tekevät pitkäjänteistä työtä vastuullisuuden eri osa-alueilla. Lue lisää vastuullisuustyöstä tästä linkistä.

Hawkhill, Nuuksio

Hawkhill on myös Green Key-sertifioitu ja Hawkhill on palkittu vastuullisuustyöstään mm. Sustainable Travel Galassa 2024 vuoden vastuullisena toimijana. Lue lisää pitkäjänteisestä vastuullisuustyöstä Hawkhillillä tästä linkistä.

Silmusalaatti, Espoo

Silmusalaatti on panostanut vastuullisuuteen niin salaattien kasvatuksessa kuin tuotteiden pakkauksissakin, ja vastuullisuus on osa yrityksen strategiaa. Tutustu Silmusalaattiin tästä linkistä.

 

Tarkennamme ohjelman ja päivitämme opintomatkan vierailukohteiksi vielä 1-2 kohdetta lisää kunhan puuttuvat vierailut varmistuvat. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Lähtö ja paluu Kouvolan matkakeskus. Matkan hinta sisältää kahvitukset, lounaan, kuljetukset ja yritysvierailut. 

Opintomatkan järjestää Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka -hanke. 

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu