Tag: nurmentuotanto
Asiasanalla "nurmentuotanto" merkitty sisältö
Ruohonjuurella
Nurmen kasvua mittaamassa
Älyrehu-hankkeessa arvioidaan älykkäisen mittausten hyödyntämistä karjan ruokinnassa ja terveydessä.
Maidontuotanto
ProAgria Maito -valmennus 2018
ProAgria Maito -valmennus 2018 kokoaa alan edelläkävijät ja vaikuttajat yhteen pohtimaan muun muassa ilmastonmuutosta ja...
Ruohonjuurella
Maajussien matkassa Walesissa
Olen matkustellut paljon nurmen perässä, mutta tämä toukokuinen reissu oli yksi erityisimmistä.
Savolaeset ossoojat
Tilojen välisiä eroja poikimahalvausten määrässä tutkittiin säilörehun kivennäispitoisuuksien avulla
Nura-hankkeen DCAD-pienryhmä kokoontui Maaningan Halolassa Luken Kirsi Järvenrannan ja ProAgrian Anu Rossin johdolla
Neuvo
Kaikki tietävät ostorehun hinnan, mutta tiedätkö tärkeimmän eli säilörehun hinnan?
Tuotantokustannuslaskelma Neuvo 2020 -palveluna
Savolaeset ossoojat
Uutta tietoa maataloustieteen päiviltä
Postereita esiteltiin posteri-esittelyssä asiasta kiinnostuneille ensimmäisen seminaaripäivän iltapäiväosuudessa.
Savolaeset ossoojat
Sinimailasen viljelykokemuksia Pohjois-Savossa
Nura-hankkeen sinimailasryhmän kuulumisia
Ruohonjuurella
Alankomailla
Nurmiryhmäläiset innostuivat Hollannissa pehmeälehtisestä ruokonadasta.
Ruohonjuurella
Pienryhmätoiminta siivitti nurmikisan voittoon
Nurmikisan voitto Kainuuseen!
Savolaeset ossoojat
Kasvuston tarkkailua ilmasta
Pellonpientareella Nilsiässä
Savolaeset ossoojat
Muhkeat nurmet 20.9.2017
Työnäytöspäivä Iisalmessa
Referenssit
Itäsavolainen maitotila katsoo tulevaisuuteen
Nurmi- ja säilörehuntuotantoon panostaminen näkyy tuloksissa.
Ruohonjuurella
Maalaisjärjen kanssa maata kaivamaan!
Maasta voi tehdä paljon havaintoja.
Ruohonjuurella
Sikuri on maata parantava yrtti?
Sikuria testattiin osana suomalaista nurmiseosta.
Ruohonjuurella
Ravinteiden kierrosta uutta liiketoimintaa?
Miten viljelijä voisi hyötyä ravinteiden kierrosta? Millaisia yhteistyökumppanuuksia tarvitaan?
Savolaeset ossoojat
Miksi siirtää sitä minkä voit tehdä jo nyt?
Ennakoi talven ruokintaa raaka-aineanalyysin avulla