Tag: matkailu ja ruoka

Asiasanalla "matkailu ja ruoka" merkitty sisältö

Esittelykuva logolla

MAISA Maiseman arvo -maaseudun ekosysteemipalveluiden pilotti 2018-2020

Maisemasta uusia merkityssisältöjä, uutta liiketoimintaa

01.08.2018 - 31.12.2020

Kylaan maisemaan kuva logolla

Kylään maisemaan - maisema kylien identiteetin ja matkailun veturina 2018-2021

Projektet Vyn till byn vill främja intresset och värdesättandet av den egna kulturmiljön

01.07.2018 - 28.02.2021

Palma

Referenssiyritykset

Hankkeen toimintatapa perustuu kokeneiden referenssiyritysten ja kehittyvien palveluyritysten vuorovaikutukseen.

01.01.2018 - 07.12.2021

Palma hankekuva

Palma

Palvelumuotoilulla uutta liik​etoimintaa maaseudulle

01.01.2018 - 12.07.2021

Tainionvirta

Tainionvirta

Tainionvirta-yritysryhmähanke muodostuu kuudesta vakiintuneista matkailualan ja matkailupalveluja tarjoavien yritysten ryhmästä.

10.07.2019 - 10.07.2021

Mari ja Jouko Lappalainen tarjoavat talvisesongin aikana työtä erähotelleissaan yli 100 ihmiselle. – Sitoutunutta ja innostunutta porukkaa, he kiittävät. Kuva: Ella Karttimo

Referenssit

Jalat maassa, katse taivaalla

ProAgria Lapin yritysasiantuntemus on ollut mukana Nellimin Erähotellin kehittämisessä koko yrityksen kasvutarinan ajan.

2 min lukuaika
Ruokamatkailu

Hankkeet

Pohjoismaiden suurimmat Food Festivaalit järjestetään Tanskassa 1.-3.9.2017.

Ruokamatkailua Pohjois-Savoon edistetään Pohjoismaiden suurimmilla ruokafestivaaleilla

3 min lukuaika
Kuva: Arctic Forest Foods Oy

Arktista yritysvoimaa

Pala puhdasta pohjoista luontoa

Arctic Forest Foods Oy:n toimitusjohtaja Jari Kurtille on ollut alusta asti tärkeää tärkeää tuotteiden raaka-aineiden...

5 min lukuaika
Kuva: Katri Salminen

Matkaillen kylillä

Onko kylällänne paikkoja ja yritystoimintaa, joista olette ylpeitä ja joita sopisi matkailijoillekin esitellä?

01.09.2016 - 31.08.2018

Matti Peltomaa sai liiketoimintasuunnitelman laatimiseen avun ProAgrian yritysasiantuntija Anne Heikintalolta.

Referenssit

"Elämme yrityksessä, joka haluaa kehittyä eteenpäin"

Porilainen Matti Peltomaa ryhtyi maatalousyrittäjäksi, perusti lihanleikkaamon ja perustaa nyt lähiruokamyymälöitä.

2 min lukuaika
Kansikuva

Uutta ruokaa Pohjolasta – Ny Mat fran Arctic

Uutta ruokaa Pohjolasta – Ny Mat fran Arctic -hankkeen tavoitteita ovat luonnonraaka-aineiden jalostusasteen nostaminen, yhteistyön...

21.11.2024 16:53 - 16:53

Viskurihankekuvaiso

Viskuri, maaseutuyrittämisen kehittämishanke

Viskuri-hanke auttaa yrittäjälähtöiseen yhteistyöhön. Hanke on päättynyt 31.3.2020

16.03.2016 - 31.03.2020

Img 2490

Avaimet maisemaan Uusimaa

Lohjan, Karkkilan ja Vihdin alueella toimiva kylämaisemahanke.

11.01.2015 - 03.07.2020

Kuva: Taimi Mahosenaho

Oulun Seudun BiotalousLeader -kiertue

Tilaisuuksissa nostetaan näkyville biotalouden hyviä yritysesimerkkejä

21.11.2024 16:53 - 16:53

Ruokamatkailuideoita saimaan seudulle peili

Ruokamatkailuideoita Saimaan seudulle

Hanke on päättynyt 31.10.2016.

21.11.2024 16:53 - 16:53

Luomua laadulla

Luomuviikon herkku 2

Viikonlopun jälkiruoka: omenapiiras

1 min lukuaika