Tag: matkailu ja ruoka
Asiasanalla "matkailu ja ruoka" merkitty sisältö

Vastuullinen ruokaketju
Tuohta tarinoista
Hankkeen tavoitteena on Saimaan alueen ruokakulttuuritarinoiden esille nostaminen, yritysten osaamisen lisääminen tarinallisten ruokamatkailutuotteiden tuotteistamiseen ja...
01.05.2024 - 31.03.2026

Vastuullinen ruokaketju
Saimaa lautasella
Saimaa lautasella -hankkeessa kehitetään Savonlinnan alueen ruokajärjestelmää, parannetaan paikallisten raaka-aineiden saatavuutta, lisätään lähiruokatuotteiden tunnettuutta ja...
01.12.2023 - 31.12.2025

Pohjois-Karjalan Metsäbiotalouden ja Uniikin ruoan kansainvälisen kasvun ekosysteemi-BIOSYS Japani -hanke
ProAgria/MKN ItäSuomi toteuttaa Pohjois-Karjalan uniikit ruokatuotteet ja elinkeinojen kansainvälisyyspotentiaalin kasvattaminen BioSYS Japani -työpakettia, joka on...
01.11.2023 - 30.11.2025

Vastuullinen ruokaketju
Agri-Food Network
Agri-Food Network -hanke on Savonia-ammattikorkeakoulun hallinnoima ryhmähanke, jonka osatoteuttajina toimivat ProAgria Itä-Suomi/MKN Itä-Suomi, Luonnonvarakeskus ja...
01.04.2023 - 30.09.2025

Referenssit
Tilakävelyitä ja kummivasikoita
Emolehmä Navettavalkea Oy on Tohmajärvellä Onkamon kylällä toimiva luomu emolehmätila, jossa laiduntaa satapäinen Hereford- ja...

Johanna Rinnekari
2 min lukuaika
Voiman merkit Etelä-Karjalassa
Alkuperämerkit työkaluna elintarvikealan ja ruokamatkailun kehittämisessä
01.10.2022 - 31.08.2023

Esiselvitys kylien luonnon monimuotoisuutta edistävän kansainvälisen hankkeen käynnistämiseksi - LUMOSILTA
Kanta-Hämeessä ja eteläisellä Pirkanmaalla on paljon maisemaan ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvää hyödyntämätöntä potentiaalia. Esiselvityshankkeessa laaditaan...
01.04.2022 - 30.06.2023

Heli Sulola
Yritysasiantuntija, MKN varatoiminnanjohtaja

Katja Rissanen
Ruoka- ja järjestöasiantuntija

Anna Rinteinen
Matkailuasiantuntija

Johanna Rinnekari
Yritysasiantuntija

Uutinen
Kevään asiakaslehti on ilmestynyt – lue diginä
Uusin asiakaslehtemme on ilmestynyt ja jaetaan tänään koko maahan Maaseudun Tulevaisuuden mukana.

Suvi Anttila
1 min lukuaika
Uutinen
Lue uusimmat asiakastarinat ja vastaa lukijakyselyyn
Lehti on jaettu luettavaksesi Maaseudun Tulevaisuuden välissä. Tutustu lehden digiversioon sivuillamme!

Suvi Anttila
1 min lukuaika
EKKU - Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson kulttuuriympäristöt kartoilla
Kaakkois-Suomen kulttuurimaisemat tutuksi
01.08.2019 - 31.05.2021

Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa
Kaakkois-Suomen elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjyyden ja osaamisen kehittäminen, tiedotus ajankohtaisista asioista
11.01.2020 - 30.09.2024

Luonnonyrteistä lautaselle
Luonnonyrteistä uusia mahdollisuuksia
01.09.2020 - 31.12.2021