Tag: feelinggood
Asiasanalla "feelinggood" merkitty sisältö
Ruokintapöydällä
Lähdekritiikin äärellä – mistä löydän oikeaa tietoa tuotantoeläinten hyvinvoinnista?
Sujuvasti käden ulottuvilla oleva Google tarjoaa hetkessä monta hakutulosta ja nopean pääsyn tiedon äärelle. Sosiaalisessa...
Ruokintapöydällä
Pohdintoja maidontuotannosta kuluttajapaineessa
The Dairy Initiative -podcastissa maidontuotannon asiantuntija Courtney Halbach ja eläinlääketieteen tohtori Nigel Cook keskustelevat erilaisista...
Ruokintapöydällä
Anna hyvän kiertää navetassa
Kun ajatellaan lypsykarjan hyvinvoinnin parantamista maitotiloilla, keskitytään usein ihmisten ja eläinten negatiivisten vuorovaikutusten vähentämiseen. On...
Sini Koivukoski
5 min lukuaikaRuokintapöydällä
Laitumelle laskun iloa aidan molemmin puolin
Feeling Good – Lehmän hyvä elämä -hanke oli mukana yhden pilottitilamme, Koivulan Maito & Juusto...
Tiina Karlström
2 min lukuaikaRuokintapöydällä
Mitä lehmälle kuivikkeeksi?
Kuivikkeiden saatavuus ja niiden kohonneet kustannukset tuottavat tällä hetkellä haasteita monelle tilalle. Pehmeä ja kuiva...
Sini Koivukoski
3 min lukuaikaRuokintapöydällä
Poikivat lehmät tarvitsevat hiljaisuutta
Lehmän elämän stressaavinta aikaa on jakso, joka ulottuu poikimisen molemmin puolin. Stressin vuoksi lehmä on...
Elina Raudaskoski
2 min lukuaikaRuokintapöydällä
Uutta näkökulmaa tautisuojaukseen
Olemme viime aikoina perehtyneet Biocheck Ugent -työkaluun, joka on Gentin yliopistossa kehitetty tautisuojauskartoitus nauta-, sika-...
Sanna Lehtimäki, Eliisa Laitila
2 min lukuaikaRuokintapöydällä
Tuotantoeläinten hyödyntämisessä on vastuullista huolehtia sosiaalisesta lisenssistä
Kuluttajia huolettavat tuotantoeläinten ulkoilu ja laiduntaminen, lehmien ja vasikoiden erottaminen toisistaan heti syntymän jälkeen, vasikoiden...
Tiina Karlström
3 min lukuaikaRuokintapöydällä
Hyödynnä vasikkaprosessissa luonnon voima
Lehmän elämän kierrossa jokainen elämän ja tuotannon vaihe vaikuttaa seuraavaan ja seuraaviin.
Elina Raudaskoski
3 min lukuaika