Tag: elintarvike
Asiasanalla "elintarvike" merkitty sisältö
Luonnosta yritysryhmähankkeeksi -aktivointihanke
Aktivointihankkeessa kootaan vähintään yksi yritysryhmä. Hanke on päättynyt.
01.05.2020 - 31.08.2020
Uutinen
Poimi ohjeet vappubrunssille tai piknikille
Vieläkö mietit mitä tarjoaisit vappuna brunssilla tai piknikillä? Alla ohjeita, joiden avulla valmistat helppoja vappuherkkuja. Maa- ja...
Anna Kari, Janita Kylänpää
1 min lukuaikaUutinen
Maa- ja kotitalousnaisilta vaivatonta arkiruokaa
Ota kädentaidot käyttöön.
Uutinen
Kasvupolulle haetaan ensimmäistä kertaa mukaan elintarvikealan yrityksiä
ProAgria on Kasvupolun kumppanina haluten tarjota kasvuhaluisille yrityksille ja maatiloille sparrausta kehityksen tiellä.
Uutinen
Pariisissa testissä suomalaisten pienten elintarvikeyrittäjien tuotteiden kiinnostavuus
Viiden suomalaisen pienen elintarvikeyrittäjän tuotteet olivat esillä Gourmet Selection -ammattilaistapahtumassa.
Tuula Repo
2 min lukuaikaUutinen
Potentiaaliset vientituotteet valittu Vuoden vientielintarvike Venäjälle -kilpailussa
ProAgrian Tuula Repo sparraamassa elintarvikeyrittäjiä valtaamaan laajat markkinat.
Tuula Repo
2 min lukuaikaRuokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti
Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke edistää lähi-, luomu- ja luonnonkeruutuotteiden ketjua pellolta pöytään....
23.11.2024 11:47 - 11:47
Ruokatreffit keittiössä
Ruokatreffit keittiössä -projektin tavoitteena on lisätä syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyvinvointioppimista.
01.01.2019 - 31.12.2019
Suomi syö Satakunnasta - Sikses parasta lähiruokaa 2019-2021
Lähiruokahanke tukee satakuntalaisen ruokaketjun kehittymistä ja kasvua ruokamaakunnan brändäyksellä.
01.01.2019 - 31.12.2021
Mushroom road - Sienitie
Guidance in use of natural products, especially in the picking and use of mushrooms.
01.01.2019 - 31.12.2019
Ruokailusuositukset käyttöön
Tavoitteena on tiedottaa koulu- ja varhaiskasvatuksen ruokailusuosituksista sekä uudistetusta koulumaito- ja hedelmätuesta.
23.11.2024 11:47 - 11:47
Arktista yritysvoimaa
Käsikynkässä metsästä maailmalle
Luonnontuotealan yrittäjä Mirka Olin kertoo NORD-T:n perustamisen lähtökohdista ja hiljalleen kasvavasta yritystoiminnasta
Luonnonyrteistä bisnestä
Uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia luonnonyrteistä.
01.04.2018 - 30.08.2020
Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin 2017 - 2019
Tietoa ruokahävikistä, ruoan vesistövaikutuksista ja vesistöjen hoidosta.
01.08.2017 - 31.12.2019
Arktista yritysvoimaa
Pala puhdasta pohjoista luontoa
Arctic Forest Foods Oy:n toimitusjohtaja Jari Kurtille on ollut alusta asti tärkeää tärkeää tuotteiden raaka-aineiden...
Yhteinen keittiö
Yhteinen keittiö -hanke toteuttaa hallituksen Edistetään terveyttä ja hyvinvointia sekä vähennetään eriarvoisuutta -kärkihanketta.
23.11.2024 11:47 - 11:47