Tilaisuudet

2021

Syksyllä 2021 tulossa olevia tilaisuuksia (katso lisätiedot linkistä):

26.8. Liperi Siikasalmi, Mistä ja miten vesikasveja kannattaa poistaa?

7.9 Etäkoulutus maa- ja metsätalouden vesiensuojelurakenteista : Tilaisuuden esitysmateriaali löytyy alhaalta kohdasta Materiaalit

11.9. Maastokoulutus Valtimon Kalliojärvellä maa- ja metsätalouden vesiensuojelurakenteista

Kunnostusyhdyshenkilöille järjestetään omia tapaamisia maastossa ja etänä. Ilmoittaudu toimintaan mukaan tästä

 

16.8.  Valtimon Haapajärven rannan maastokatselmus pidettiin asukkaiden pyynnöstä yhdessä maanomistajien edustajien kanssa. Raportti tilaisuudesta löytyy sivulla alempaa kohdasta Materiaalit.

 

15.6.2021 KAIPO-verkko järjesti Vesikasvit ja rantojen hoito Järvi-Suomessa -webinaarin yhteistyössä alueen ELY-keskusten kanssa. Tilaisuuden tallenne julkaistaan myöhemmin ja linkki tallenteeseen lisätään tälle sivulle.

Tilaisuuden esitysmateriaalit löytyvät sivun alalaidasta ja näistä linkeistä:

Keväällä 2021 KAIPO-verkossa järjestettiin alueellisia Vaikuta vesiin -etätilaisuuksia. Tilaisuuksissa tutustuttiin alueellisten vesienhoitosuunnitelmien ja toimenpideohjelmien ehdotuksiin ja muihin vesienhoidon ajankohtaisiin asioihin.

Ehdotuksista alueellisiksi vesienhoitosuunnitelmiksi ja toimenpideohjelmiksi voi antaa palautetta 14.5.2021 asti.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:

31.3. Vaikuta vesiin - tutustu vesienhoitosuunnitelmaan alueellasi: Joensuu, Liperi, Heinävesi, Outokumpu, Rääkkylä, Kitee ja Tohmajärvi

14.4. Vaikuta vesiin: Ilomantsi, Juuka, Kontiolahti, Polvijärvi, Lieksa ja Nurmes

28.4. Vaikuta vesiin: Kainuu

 -  Vaikuta vesiin -tilaisuuksien materiaalit löytyvät nettisivulta alempaa kohdasta Materiaalit. Kainuun tilaisuus tallennettiin ja tallenne on katsottavissa allaolevasta linkistä. Vesienhoitosuunnitelmien kuulemisen vuoksi tallenne julkaistaan väliaikaisesti verkossa, vaikka se ei ole täysin saavutettava.

Kainuun tilaisuuden tallenne

Kainuun Vaikuta vesiin -tilaisuuden tallenne

Muut tilaisuudet:

20.4. Kosteikkoilta

Luonto- ja vesistökunnostusyrittäjä Janne Raassina  ja suunnittelija Holtti Hakonen Suomen riistakeskuksesta esittelivät erilaisia kosteikkoja ja rahoitusmahdollisuuksia. Kosteikkoillassa esitelty materiaali löytyy nettisivulta alempaa kohdasta Materiaalit.

Järjestämme myös säännöllisesti koulutuksia ja tapaamisia KAIPO-verkon kunnostusyhdyshenkilöille. Toimintaan voi tulla mukaan milloin vain.

Saat ajankohtaisen tiedon tulevista tapahtumista Facebook-sivultamme tai tilaamalla KAIPO-verkon uutiskirjeen. Uutiskirjeen voi tilata etusivun lomakkeella tai tapahtumailmoittautumisen yhteydessä. Voit myös ehdottaa meille, mistä vesistöihin liittyvästä aiheesta haluaisit kuulla keskustelutilaisuuksissa lisää.

2020

KAIPO-verkko järjesti keväällä 2020 Vaikuta vesiin -kuntatilaisuuksia, jotka pidettiin pääosin etänä koronaepidemian vuoksi. Pohjois-Karjalassa ehdittiin pitämään tilaisuudet kunnantaloilla Kontiolahdella ja Outokummussa. Loput tilaisuudet sekä Pohjois-Karjalassa että Kainuussa järjestettiin useamman lähikunnan yhteisinä etätilaisuuksina. Tilaisuuksissa kerrottiin vesistökunnostusten rahoituksesta ja toimintamahdollisuuksista sekä erilaisia esimerkkejä paikallisista vesistökunnostuksista. Tilaisuuksiin osallistui yli 100 henkilöä.

Syksyllä 2020 KAIPO-verkko järjesti tilaisuuksia kunnostusyhdyshenkilöille, ja kaikille avoimen tilaisuuden vesienhoidon rahoituksesta.

Menneiden tilaisuuksien materiaalit löytyvät Materiaalit -kohdasta.

Tietoa saavutettavuudesta

Olemme muuttamassa hankkeen materiaaleja saavutettaviksi, mutta kaikki aiemmin julkaistu materiaali ei valitettavasti ole vielä saavutettavassa muodossa. Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja saavutettavuudesta, voit olla yhteydessä meihin etusivumme lomakkeella.

Jaa

Materiaalit

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut