ELINA II Elinvoimainen maatila

Tapahtumia

Pellonpiennartapahtuma Iitissä 2019. Kuva: Elina Valkeinen
 
Elinvoimainen maatila Elina II -hanke järjestää maatilayrityksille teemapäiviä, pellonpiennartapahtumia ja opintomatkoja ajankohtaisista aiheista. Tapahtumia järjestetään koko hankekauden ajan, joten seuraathan aktiivisesti nettisivujen ja hankkeen Facebook -päivityksiä. Tapahtumat ovat pääasiassa maksullisia, osallistumismaksuista kerromme tilaisuuden markkinoinnin yhteydessä.

Lisäksi lähetämme kasvukausi Liveä ja muuta ajankohtaisasiaa Facebook-ryhmissämme: Elinvoimainen kasvitila ja Elinvoimainen maitotila – seuraa meitä myös somessa!

Ota seurantaan myös ProAgria Etelä-Suomen Facebook-sivu.

 

Lokakuu

20.10.2021 Matojen maailma – mitä pinnan alla tapahtuu, pellonpiennartapahtuma    PERUTTU

 

Marraskuu

 
 
 
 
 
 

 

KEVÄT 2022

Siirretty KEVÄÄLLE 2022. Ajankohta tarkentuu myöhemmin.
Maitotilan tunnuslukujen merkitys työnantajan kassassa - teemapäivä Kouvolassa.
Nautojen käsittely ja koulutus (ohjelma tulossa) 

 

Luomuopintomatka Pohjois-Saksaan siirretty järjestettäväksi myöhemmin.

Lisäämme tapahtumia koko hankekauden ajan.

 

 

Tilaisuuksissa ProAgria noudattaa THL:n ohjeistuksia turvatoimien osalta

Vallitsevan Korona-tilanteen vuoksi järjestämme hanketilaisuudet turvallisesti webinaarina. Webinaarit toteutetaan Teams-etäyhteydellä. Kun tapahtuman ilmoittautumisaika on päättynyt, lähetämme ilmoittautuneille sähköpostilla linkin ja ohjeet, miten Teams-etäyhteyttä käytetään. Erillistä Teams ohjelmaa ei tarvitse olla, vaan liittymisen voi tehdä suoraan nettiselaimen kautta (Chrome tai Edge). Webinaarin alkuun varataan aikaa laitteiden testaukselle.

Jotta osallistuja kuulee esityksen, on hänen laitteellaan oltava kaiutin (esim. kannettavissa tietokoneissa yleensä on sisäänrakennettuna).Jotta osallistuja voi kommentoida ja esittää kysymyksiä, hänen laitteellaan on oltava mikrofoni (esim. kannettavissa tietokoneissa yleensä on). Mikäli mikrofonia ei ole, voi keskusteluun osallistua myös kirjoittamalla Teams-ohjelman Chat-toiminnolla.
Kun liityt webinaariin ja ohjelma kysyy osallistujan nimeä – kirjoita etu- ja sukunimesi, jotta saamme osallistujatiedot hankekirjanpitoa varten (vrt. live-tapahtumissa kierrätettävä nimilista).

 

 

 

 

 

 

Jaa

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.