Kunnostusyhdyshenkilöt

 

Etsitään kunnostusyhdyshenkilöitä

 

Etsimme KAIPO-hankkeen toimijaverkostoon aktiivisia paikallistoimijoita, joille tarjotaan koulutusta erilaisiin vesistökunnostuksiin ja vesienhoitoon liittyviin asioihin. Yhdyshenkilöksi voi hakea kuka tahansa vesistöjen tilasta ja kunnostuksesta kiinnostunut. Koulutuksia ja tilaisuuksia pidetään korona-epidemian vuoksi etänä, mutta mahdollisuuksien mukaan myös maastossa eri puolilla Kainuuta ja Pohjois-Karjalaa. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Yhdyshenkilöille tiedotetaan myös muiden organisaatioiden järjestämistä tilaisuuksista sekä tapahtumista.

Paikallistoimijoista tulee kunnostusyhdyshenkilöitä, jotka toimivat viranomaisten ja asiantuntijoiden tiedon ja osaamisen välittäjinä. Kunnostusyhdyshenkilö tietää, mistä kysyä lisää ja osaa ohjata eteenpäin. Kaikkea ei tarvitse tietää – eikä yksin kukaan asiantuntijakaan tiedä.

Kunnostusyhdyshenkilöksi voi hakea kuka tahansa vesistöjen tilasta ja kunnostuksesta kiinnostunut kainuulainen tai pohjoiskarjalainen henkilö. Alan koulutusta ei tarvitse olla.

 

Kunnostusyhdyshenkilöille toimintaa

Tällä hetkellä kunnostusyhdyshenkilöksi on ilmoittautunut seitsemän henkilöä Pohjois-Karjalasta ja neljä henkilöä Kainuusta. Mukaan mahtuu, vaikka tavoitteemme täyttyikin. Syksyn 2020 ja kevään 2021 aikana tapaamme etäyhteydellä noin kerran kuussa. Jokaisessa tapaamisessa on lyhyt asiantuntijaluento ja käymme läpi ajankohtaisia asioita vesienhoitoon liittyen. Järjestämme maastotapaamisia erilaisilla kohteilla vuonna 2021 (koronatilanne huomioiden).

Ota yhteys, jos haluat mukaan!

 

Jaa

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut