Kunnostusyhdyshenkilöt

 

Etsitään kunnostusyhdyshenkilöitä

 

Etsimme KAIPO-hankkeen toimijaverkostoon aktiivisia paikallistoimijoita, joille tarjotaan koulutusta erilaisiin vesistökunnostuksiin ja vesienhoitoon liittyviin asioihin. Yhdyshenkilöksi voi hakea kuka tahansa vesistöjen tilasta ja kunnostuksesta kiinnostunut.

Koulutustilaisuuksia ja kunnostusyhdyshenkilöiden yhteisiä tapaamisia järjestetään syksyllä 2020. Tilaisuudet pidetään korona-epidemian vuoksi etänä. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Yhdyshenkilöille tiedotetaan myös muiden organisaatioiden järjestämistä tilaisuuksista sekä tapahtumista.

Paikallistoimijoista tulee kunnostusyhdyshenkilöitä, jotka toimivat viranomaisten ja asiantuntijoiden tiedon ja osaamisen välittäjinä. Kunnostusyhdyshenkilö tietää, mistä kysyä lisää ja osaa ohjata eteenpäin. Kaikkea ei tarvitse tietää – eikä yksin kukaan asiantuntijakaan tiedä.

Kunnostusyhdyshenkilöksi voi hakea kuka tahansa vesistöjen tilasta ja kunnostuksesta kiinnostunut kainuulainen tai pohjoiskarjalainen henkilö. Alan koulutusta ei tarvitse olla. Kunnostushenkilöksi voit hakeutua yhteydenotto-lomakkeella

 

Kunnostusyhdyshenkilöitä on löytynyt

Tällä hetkellä kunnostusyhdyshenkilöksi on ilmoittautunut seitsemän henkilöä Pohjois-Karjalasta ja neljä henkilöä Kainuusta. Mukaan mahtuu, vaikka tavoitteemme täyttyikin. Ensimmäinen yhteinen kokoontuminen pidettiin etäyhteydellä ti 11.8. Seuraava yhteinen kokoontuminen etäyhteydellä on to 5.11. klo 17.30.

Ota yhteys, jos haluat mukaan!

 

Jaa

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut