Bisnes+ hyötykäyttöön

Kuvassa Merja Himanka

Moni on ottanut Bisnes+:n käyttöön, mutta sitä ei ole vielä hyödynnetty tehokkaasti. Robottitilan emäntä Merja Himanka on valinnut Tulokset ja mittarit -osioon useita seurattavia mittareita. ”Osa luvuista löytyy robotilta ja Valma-tuottajapalvelusta, mutta Bisnes+:ssa ne ovat pienessä tilassa yhdessä paikassa. Värikoodit kertovat yhdellä silmäyksellä, missä mennään tilan tunnusluvuissa. Bisnes+:n myötä seurantaan on tullut myös uusia tunnuslukuja”, Merja toteaa tyytyväisenä.

Bisnes+:n paras juttu Merjan mielestä on Dokumenttipankki+. ”Dokumenttipankki löytyy navetan ja kodin tietokoneelta sekä tarvittaessa kännykältä”, Merja kertoo. Dokumenttipankki+:aan Merja tallentaa tiedostoja, kuten eläimiä ja peltoja koskevia tiedostoja. ProAgrian ja Faban asiantuntijat voivat tallentaa myös tiedostot suoraan tilan Bisnes+:n dokumenttipankkiin. Merja toivookin, että myös muut emännät ja isännät ottavat Bisnes+:n aktiiviseen käyttöön, jotta hyviä käyttäjäkokemuksia saadaan jaettua.

 


Jenny Klemola
Asiantuntija, maidontuotanto
ProAgria Keski-Pohjanmaa
 

Bisnes+:n uusia toimintoja

Bisnes+:aan on tullut uusia mittareita talouden, työajan sekä emolehmätuotannon johtamiseen. Mittarit on nyt jaoteltu viiteen osioon: kasvi, nauta, talous, johtaminen ja suosittelemme, joten löydät helpommin tilallesi sopivat mittarit. Suosittelemme-osioon on koottu sinun tilallesi sopivia mittareita. Voit muokata itse mittaristoasi ja valita yrityksellesi tärkeimmät asiat seurattavaksi. Myös asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan mittareita, seuraamaan tuloksia ja asettamaan niihin tavoitteita. 
 
Bisnes+:n aukesi uusia maksuttomia toimintoja myös syyskuussa 2020. Nyt saat käyttöösi maatilan johtamisen ammattitietoa. Uusina osioina Bisnes+:aan avautui Tietoa ja Oppia, Tärkeitä päivämääriä ja kumppaneiden ajankohtaisia nostoja -osiot. Tietoa ja Oppia -kokonaisuus sisältää eri aiheista artikkeleita, podcasteja ja videoita. Yhteistä näille on, että ne liittyvät maatilan johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. 
 
Sisältöä tuottavat Bisnes+:n kumppanit. Tietoa ja Oppia -osio tulee kertymään koko ajan yhä laajemmaksi alan tietoväyläksi, josta saa uusimman ja ajankohtaisimman tiedon sopivassa muodossa. Hakutoiminnoilla saa nopeasti esille aineistoja, joita ei ole saatavissa vapaasti netistä. 
 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.