Uratarinoita - Danuta Jaakkola

Olen MMM agronomi maatalouspolitiikasta. Helsingin yliopiston Viikin kampuksella opiskelin myös elintarvike-ekonomiaa sekä markkinointia. Olen pääkaupunkiseudun tyttö, mutta soveltava kansantaloustiede ja maatalouspolitiikka veivät minua Viikin suuntaan.
 
ProAgrialla aloitin huhtikuussa 2013. Ensin tein pari kuukautta tuntitöitä viimeistellessäni maisterin tutkielmaani ja lopulta kun yliopisto-opinnot olivat suoritettuna, aloitin kokopäivätyöt ProAgria Keskusten Liitolla ja ProAgria Länsi-Suomessa.
 
Minulla on hieman erilainen tilanne kuin monella muulla ProAgrian asiantuntijalla, sillä olen kahdessa keskuksessa töissä. ProAgria Keskusten Liitolla toimin kehityspäällikkönä, jossa toimenkuvaani kuuluvat kansainvälisten asioiden kehittäminen sekä HR-hallinnon avustavat tehtävät. Minua ovat aina kiinnostaneet kansainväliset asiat ja opiskelujeni aikana suoritin jopa kaksi vaihto-opiskelua, ensin puoli vuotta Etelä-Saksassa ja sen jälkeen kolme kuukautta Kööpenhaminassa. Tämän lisäksi suoritin vielä tutkintoon kuuluvan pakollisen maatalousharjoittelun Itävallassa viinitilalla. Keskusten Liitolla olen päässyt käyttämään monipuolista kielitaitoani sekä kansainvälistä kokemusta hyväksi eri työtehtävissä.
 
ProAgria Länsi-Suomessa toimin yritysasiantuntijana Maaseudun asiakasvastaavat (MASVA) -hankkeessa, jossa toimenkuvaani kuuluvat maaseutuyritysten rahoitus ja investointisuunnittelu. Työskentelen myös organisaation sisäisen kehittämisen ja HR-töiden parissa. ProAgria Länsi-Suomessa olen päässyt viemään Viikissä oppimiani asioita teoriatasolta käytäntöön. Nyt yliopistokursseilla oppimani asiat tuntuvat entistä kiinnostavimmilta kun on itse päässyt työstämään niitä ja nähnyt kuinka ne käytännössä toimivat.
 
Ennen ProAgriaa ehdin työskennellä parina kesänä pankkisektorilla Eurajoen Säästöpankissa sekä yhden syksyn Maa- ja metsätalousministeriön tukipolitiikkayksikössä. Työkokemus eri aloilta, mutta silti saman sektorin sisältä yhdistettynä ProAgrian asiantuntijatyöhön antaa erinomaiset valmiudet työskentelylle. 
 
ProAgriassa olen pitänyt erityisesti siitä, että työskentely on hyvin itsenäistä ja työajat voivat vaihdella omien tarpeiden mukaan. Kuitenkin teemme paljon yhteistyötä ja työyhteisömme on vahva, sillä kaikilla on sama tavoite työssään, ”Maaseudun puolesta”.
 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Ajanvaraus pilotoinnissa Etelä-Pohjanmaalla
    Ajanvaraus asiantuntijoillemme on tulevaisuudessa mahdollista tehdä digitaalisesti verkossa pilotoinnin jälkeen.

Palvelut