Yrittäjäjäsen

Yrittäjäjäsen

Yrittäjäjäsenenä voit vaikuttaa miten ProAgria kehittää asiantuntijapalvelujaan ja toimintaansa.

Yrittäjäjäsenenä voit vaikuttaa miten ProAgria kehittää asiantuntijapalvelujaan ja toimintaansa. Saat ammattiin liittyviä jäsenetuja ja ajankohtaista tietoa sekä pääset verkostoitumaan yhdessä muiden maatalouden ammattilaisten kanssa.
 

Jäsenenä varmistat ammattiisi liittyvät edelläkävijäpalvelut 

 
ProAgria järjestää ammattitaitoasi kehittäviä koulutuksia ja valmennuksia, joissa verkostoidut muiden yrittäjien kanssa. Olet ajankohtaisen ammattitiedon postituslistalla ja saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvästä ProAgrian asiakaslehdestä tietoa ja ideoita yritystoimintasi kehittämiseen. Lisäksi kutsumme sinut mukaan kehityshankkeisiimme ja pienryhmiimme. 
 
Yrittäjäjäsen on maatilan tai muu maaseutuyrityksen omistaja, haltija tai viljelijä. Yrittäjäjäsenen mukana voi liittyä yrittäjäjäsenen kanssa asuva 15 vuotta täyttänyt perheenjäsen, joka ei vielä pysyvästi asu kodin ulkopuolella. Voit halutessasi liittyä myös Maa- ja kotitalousnaisten jäseneksi.
 

Jäsenedut yrittäjäjäsenellemme

 
ProAgria keskusten jäsenlajit ja -edut vaihtelevat, joten parhaan tiedon jäsenyydestä löydät lähimmän ProAgrian sivuilta.
 

Liity jäseneksi

 
Vaikuta jäsenenämme asioihin Maaseudun Puolesta ja hyödynnä valtakunnalliset jäsenedut. Koe verkoston voima ja liity jäseneksi.

Aihe liittyy myös näihin

  • Järjestötuotteet

    Järjestötuotteet jakautuvat kolmeen ryhmään: hakemuksella tilattaviin tuotteisiin, ostettaviin tuotteisiin ja sukutilatunnuksiin.

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.