Birgitta Salminen

Birgitta Salminen
Graafinen suunnittelija
ProAgria Keskusten Liitto
Urheilutie 6 D, PL 251
01301
Vantaa

Viestin ulkoasu on kiteytetysti graafisen suunnittelijan tehtävä. ProAgriassa se työ on paljon muutakin. Jokainen päivä innostaa ja haastaa. Työtehtävät ovat usein kiireellisiä ja vaativat ennen kaikkea nopeutta ja rutiinia, tässä brändi ja talotyyli ovat suunnittelijan peruskallio. Joskus  ensisijaisia tavoitteita ovat luovuus ja ideointi, nykyään myös vastuullisuus. Vuosien aikana kertynyt laaja kokemus markkinoinnin, viestinnän ja kustannustoiminnan graafisen suunnittelun ja toteutuksen tehtävistä antaa valmiudet palvella asiakkaita eri tarpeissa.

Teemme työtä useimmiten tiimissä. Palvelemme asiakkaitamme kuunnelleen ja toiveita toteuttaen. Laitamme töihimme mukaan luovuuden ja innon, toteutamme erilaisia painotöitä laadukkaasti. Hallitsemme graafisen alan työkalut taitosta monipuolisiin kuvankäsittelyihin ja painotöiden vaatimukset sekä kirjapainoihin että sähköisiin kanaviin.

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • ProAgria Itä-Suomi -lehti

    ProAgria Itä-Suomi lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa Etelä-Savon, Kainuun, Pohjois-Karjalan, ja Pohjois-Savon ProAgrioiden julkaisemana.