Tuomas Ruottinen

Toimin kasvintuotannon asiantuntijana Etelä-Savon alueella. Toimenkuvaani kuuluvat viljelyn suunnittelu, EU-tukineuvonta ja kasvustokäyntipalvelut. Teen myös kasvinsuojeluaineiden vaakapuomiruiskujen testauksia ja toimin kasvinsuojelututkinnon järjestäjänä ja kouluttajana. Työskentelen koko Etelä-Savon alueella mutta pääasiallinen toimipaikkani sijaitsee Mikkelissä. Parhaiten saat minuun yhteyden, kun soitat tai laitat viestiä. Tavoitat minut myös sähköpostilla ja Whatsappilla.

Koulutukseltani olen Agrologi AMK ja maatalouden käytännönläheistä työkokemusta on kertynyt jo pienestä asti kotitilalta avomaan puutarhatuotannon parista, sekä lypsykarja- ja lihakarjatiloilla työskentelystä. Aikaisemmissa tehtävissä olen työskennellyt Pohjois-Savon Ely-keskuksen määräaikaisena tarkastajana.

Minut on hyväksytty Neuvo 2020 - maatilojen neuvontajärjestelmän asiantuntijaksi seuraavissa kokonaisuuksissa: ympäristö, kasvinsuojelu ja kasvintuotantotilojen elintarvike- ja rehuhygienia.

 
 

Tapahtumat

 • Etelä-Savo 14.01.2021

  Kestävä nurmituotanto -nurmipienryhmä

  Pohditaan mm. ratkaisuja säilörehun määrän ja laadun lisäämiselle. Tule määrittämään oman tilasi nurmentuotannon kehittämiskohteet.

Hankkeet

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

 • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
  Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut