Tuomas Ruottinen

Toimin kasvintuotannon asiantuntijana Etelä-Savon alueella. Toimenkuvaani kuuluvat viljelyn suunnittelu, EU-tukineuvonta ja kasvustokäyntipalvelut. Teen myös kasvinsuojeluaineiden vaakapuomiruiskujen ja kasvihuoneruiskujen testauksia ja toimin kasvinsuojelututkinnon järjestäjänä ja kouluttajana. Työskentelen koko Etelä-Savon alueella mutta pääasiallinen toimipaikkani sijaitsee Mikkelissä. Parhaiten saat minuun yhteyden, kun soitat tai laitat viestiä. Tavoitat minut myös sähköpostilla ja Whatsappilla.

Koulutukseltani olen Agrologi AMK ja maatalouden käytännönläheistä työkokemusta on kertynyt jo pienestä asti kotitilalta avomaan puutarhatuotannon parista, sekä lypsykarja- ja lihakarjatiloilla työskentelystä. Aikaisemmissa tehtävissä olen työskennellyt Pohjois-Savon Ely-keskuksen määräaikaisena tarkastajana.

Minut on hyväksytty Neuvo 2020 - maatilojen neuvontajärjestelmän asiantuntijaksi seuraavissa kokonaisuuksissa: ympäristö, kasvinsuojelu ja kasvintuotantotilojen elintarvike- ja rehuhygienia.

 
 

Tapahtumat

Hankkeet

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Ajanvaraus pilotoinnissa Etelä-Pohjanmaalla
    Ajanvaraus asiantuntijoillemme on tulevaisuudessa mahdollista tehdä digitaalisesti verkossa pilotoinnin jälkeen.

Palvelut