Outi Penttilä

Outi Penttilä
Asiantuntija, ruoka- ja yrityspalvelut, Neuvo 2020 asiantuntija maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen
Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Suomi, Pirkanmaa
Näsilinnankatu 48 D
33200
Tampere

Toimin Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten ruoka- ja yritysasiantuntijan tehtävissä. Toimialueeni on pääosin Pirkanmaalla. Erityisosaamistani ovat ruokaan ja ravitsemukseen liittyvät koulutukset ja tapahtumat. Suomalaisen ja lähellä tuotetun ja Pirkanmaalaisen ruoan koen läheiseksi asiaksi ja haluan sitä tuoda esille kuluttajille, yrittäjille ja muille kohderyhmille

Työnkuvaani kuuluvat ruoka-, elintarvike- ja matkailualan yrittäjien neuvonta. Autan liikeidean arvioinnissa, liiketoiminnan suunnittelussa ja laadun parantamisessa, myös erilaiset koulutustehtävät niin yrittäjille kuin yhdistyksille sekä omavalvonta- ja hygieniaosaamiseen liittyvät tehtävät kuuluvat työnkuvaani.

Koulutukseltani olen restonomi YAMK sekä ammatinopettaja. Olen suorittanut ravitsemustieteen opintoja sekä olen hygieniaosaamistestaaja ja luonnonyrttineuvoja.

Toimin maatilojen neuvontajärjestelmän, Neuvon, asiantuntijana seuraavissa asioissa: maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen.

Hankkeet

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut