Maarit Kari

Maarit Kari
Johtava asiantuntija, energiatehokkuus, energiavarat ja -ratkaisut
ProAgria Keskusten Liitto
Urheilutie 6 D, PL 251
01301
Vantaa

Työskentelen ProAgria Keskusten Liitossa ja palvelen energia-asiantuntijoita koko maassa. Kehitän työkaluja energiankulutuksen laskentaan, raportointiin ja tulosten tulkintaan, kun aiheena on energiatehokkuus, energian tuotanto, polttoaineet tai esimerkiksi sivuvirrat energian tuotannossa. Viestin ajankohtaista tietoa energiasta ja energiatehokkuudesta. Pyrin lisäämään koko organisaatiossa ymmärrystä energian merkityksestä kustannuksena, energian käytön tehostamisesta ja mahdollisuudesta lisätä kannattavuutta niiden kautta. Aina ei kannata minimoida energian kulutusta vaan esimerkiksi tuottaa enemmän samalla energialla. Ratkaisut ovat tilanne- ja tilakohtaisia. Tärkein energiatehokkuuden kehittämisen työkalu on Maatilan energiasuunnitelma.

Energiatehokkuuden lisäksi työalueeni on energiavarat tilalla tai muussa ympäristössä, energiantuotannon mahdollisuudet ja muut hyötyvaikutukset. Osana energiatehokkuutta on myös kaukonäköinen materiaalitehokkuus ravinteiden, kasvukunnon ja esimerkiksi eläinaineksen suhteen.

Teen ja tuen energia-asiantuntijoita Neuvo 2020 -palvelujen tekemisessä. Olen opiskellut energian tuotantoa, energiatehokkuutta, energiajärjestelmiä ja rakennusten energiankulutusta työni ohella.

Viestin seuraavilla sosiaalisen median kanavilla  

          

www.energiatehokkaasti.fi / www.energiayrittäjyys.fi

Koulutukseltani olen maa- ja metsätaloustieteiden maisteri.

Hankkeet

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut