Tero Kanala

Tero Kanala
Valtakunnallinen Huippuosaaja, navetan suunnittelu ja työnkäytön johtaminen
Osuuskunta Itä-Maito
050 384 1125
Tehtaantie 5
73100
Lapinlahti

Toimin kehittämisneuvojana Osuuskunta ItäMaidon alueella. Pääasiassa työskentelen investointia suunnittelevien ja kehittävien tilojen kanssa.

Valtakunnallisena huippuosaajana työskentelen navettasuunnittelun ja työnkäyttöön liittyvissä asioissa. Minua kiinnostaa erityisesti suurien yksiköiden töiden suunnittelu ja työnkäyttö, miten huippulaatuista maitoa voidaan tuottaa helposti ja tehokkaasti. Parasta osaamistani on päivittäisten rutiinien suunnittelu, hallinta ja johtaminen uusissa pihatoissa. Suuria haasteita ovat omien ajatusten ja tavoitteiden vienti tulevan navetan suunnitteluun.

Haasta minut eläinten ryhmittelyssä, miten huomioin palkattujen työntekijöiden käytön navettasuunnittelussa, miten saan uuden yksikköni tuottamaan… Miksi ei myös nykyisen yksikön toimivuus ja töiden hallinta suuressa karjamäärässä.

Koulutukseltani olen AMK Agrologi, opintoni suuntasin kotieläintuotantoon, yritystalouteen ja elintarvikevientiin. Olen suorittanut yritysneuvojan erityisammattitutkinnon ja siinä keskeisenä LEAN –osaaminen.

Olen työskennellyt itse yli sadan lehmän karjoissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Navettatyöskentelyssä meillä ei ole syytä jäädä jälkeen kilpailijamaista.

Parhaiten minut tavoittaa ja käynnin saamme sovittua oman osuuskunnan tuotantoneuvojan kautta.

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Ajanvaraus pilotoinnissa Etelä-Pohjanmaalla
    Ajanvaraus asiantuntijoillemme on tulevaisuudessa mahdollista tehdä digitaalisesti verkossa pilotoinnin jälkeen.