Juha Hiitelä

Juha Hiitelä
Energia-asiantuntija
ProAgria Etelä-Suomi, Pirkanmaa ja Häme
Näsilinnankatu 48 D
33200
Tampere
Työskentelen energia-asiantuntijana ProAgria Etelä-Suomessa, pääasiassa Pirkanmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella.
 
Autan maatiloja ja yrityksiä hahmottamaan energian käytön kokonaisuuden, eri vaihtoehtojen soveltuvuuden kohteeseen sekä kustannustason. Osaamisen pohjana on yli 20 vuoden kokemus maaseutuyrittäjyydestä sekä toimiminen uusiutuvan energian edistämishakkeissa vuodesta 2004 saakka. 
 
Teen energianeuvontaa ja maatilan energiasuunnitelmia. Laadin maatiloille mm. energiasuunnitelmia, tarjoan teknistä neuvontaa, lämmöntarvelaskelmia, säästösuunnitelmia sekä vaihtoehtovertailuja.
 
Parhaiksi osaamisalueikseni koen metsäenergian, energiantuotannon tekniikat, aurinkoenergian, biokaasun ja eri energiantuotantovaihtoehtojen kannattavuusvertailut sekä lämpöyrittämisen tarjous- ja sopimusasiat. Tarvittaessa lisätietoa tai apua erityistehtävien ratkaisemiseen saadaan hankittua laajan yhteistyöverkoston kautta.
 
Toimin myös ProAgria Etelä-Suomen uusiutuvan energian kehittämishankkeista. Käy tutustumassa hankkeiden monipuoliseen tarjontaan sivun alaosassa olevista linkeistä ja poimi hyödyt omaan toimintaasi.

Toimin maatilojen neuvontajärjestelmän, Neuvon, asiantuntijana seuraavissa asioissa: energia, maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyky, luomu.

Koulutukseltani olen  metsänhoitaja (MMM) pääaineena metsäteknologia.

 

Tapahtumat

Hankkeet

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut