Karita Alén

Toimin yritysasiantuntijana Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla.  Minulta voit pyytää apua mm. yrityksesi johtamiseen, myyntiin ja markkinointiin, investointien suunnitteluun ja rahoituksen hakuun. Teen talous- ja kehittämissuunnitelmia sekä liiketoimintasuunnitelmia yrityksille ja yritystoimintaa suunnitteleville. Liiketoimintasuunnitelma on tärkeä osa yrityksesi kehittämisprojektia ja suunnitelman avulla voit hakea rahoitusta.
 
Teen töitä Hyvällä yhteistyöllä menestyviä yrityksiä HYMY II -hankkeissa Hämeessä ja Uudellamaalla. Molemmissa hankkeissa teemme tarvekartoituksia hankerahoituksen turvin maaseutualueiden mikro- ja pienyrityksille. 
 
Toimin osa-aikaisena hankevetäjänä ProAgria Keskusten Liiton KaRe2020 hankkeessa (Lampaiden ja vuohien kantakirja- ja jalostusrekisteri).
 
Toimin maatilojen neuvontajärjestelmän, Neuvon, asiantuntijana seuraavassa asiossa: maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen.

Teen myös maatiloille kehittämiskeskusteluita, erityisesti puutarhatiloille, monipuolistaville maatiloille ja hoivamaatiloille.

Vahvaa osaamista minulta löytyy hyvinvointi- ja hoivapalveluiden (GreenCare) tuotteistamisesta, myynnistä, markkinoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Olen toiminut usean eri GreenCare -hankkeen projektipäällikkönä vuodesta 2013, viimeisimpänä vuonna 2019 GreenCareLab -hankkeessa. 
 
Toimialakokemusta minulla on maaseudun elinkeinoista kuten: matkailu, ravitsemustoiminta, elintarvikkeiden jatkojalostus, paikallisten palvelujen kehittäminen, koneurakointi. 
 
Voin tukea sinua markkinoinnin eri osa-alueilla: hinnoittelun, tuotteistamisen, asiakkuudenhallinnan ja myynnin kehittämisessä. Autan sinua tunnistamaan ja ideoimaan yrityksellesi käyttökelpoisia markkinointikanavia ja digitaalisia ratkaisuja.
 
Koulutukseltani olen maa- ja metsätaloustieteiden maisteri (MMM), puutarha-agronomi.
 

Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi-ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa. Toimin vastuukonsulttina Konsultointipalvelun osiossa Markkinointi ja Asiakkuudet. Lue lisää!

www.yritystenkehittamispalvelut.fi

 

Hankkeet

Artikkelit

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut