Karita Alén

Toimin yritysasiantuntijana Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla.  Minulta voit pyytää apua mm. yrityksesi johtamiseen, myyntiin ja markkinointiin, investointien suunnitteluun ja rahoituksen hakuun. Teen talous- ja kehittämissuunnitelmia sekä liiketoimintasuunnitelmia yrityksille ja yritystoimintaa suunnitteleville. Liiketoimintasuunnitelma on tärkeä osa yrityksesi kehittämisprojektia ja suunnitelman avulla voit hakea rahoitusta.
 
Teen töitä Hyvällä yhteistyöllä menestyviä yrityksiä HYMY II -hankkeissa Hämeessä ja Uudellamaalla. Molemmissa hankkeissa teemme tarvekartoituksia hankerahoituksen turvin maaseutualueiden mikro- ja pienyrityksille. 
 
Toimin osa-aikaisena hankevetäjänä ProAgria Keskusten Liiton KaRe2020 hankkeessa (Lampaiden ja vuohien kantakirja- ja jalostusrekisteri).
 
Toimin maatilojen neuvontajärjestelmän, Neuvon, asiantuntijana seuraavassa asiossa: maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen.

Teen myös maatiloille kehittämiskeskusteluita, erityisesti puutarhatiloille, monipuolistaville maatiloille ja hoivamaatiloille.

Vahvaa osaamista minulta löytyy hyvinvointi- ja hoivapalveluiden (GreenCare) tuotteistamisesta, myynnistä, markkinoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Olen toiminut usean eri GreenCare -hankkeen projektipäällikkönä vuodesta 2013, viimeisimpänä vuonna 2019 GreenCareLab -hankkeessa. 
 
Toimialakokemusta minulla on maaseudun elinkeinoista kuten: matkailu, ravitsemustoiminta, elintarvikkeiden jatkojalostus, paikallisten palvelujen kehittäminen, koneurakointi. 
 
Voin tukea sinua markkinoinnin eri osa-alueilla: hinnoittelun, tuotteistamisen, asiakkuudenhallinnan ja myynnin kehittämisessä. Autan sinua tunnistamaan ja ideoimaan yrityksellesi käyttökelpoisia markkinointikanavia ja digitaalisia ratkaisuja.
Voimme kehittää yhdessä yrityksesi prosesseja tuottavuuden näkökulmasta. Yrityksesi tarpeiden mukaan voidaan keskittyä esimerkiksi tuotanto-, palvelu-, laatu-, talous- tai seurantaprosesseihin tai toiminnan ohjaukseen.
 
Koulutukseltani olen maa- ja metsätaloustieteiden maisteri (MMM), puutarha-agronomi.
 

Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi-ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa. Toimin vastuukonsulttina Konsultointipalvelun osioissa Markkinointi ja asiakkuudet sekä Tuottavuus ja digitalisointi. Lue lisää!

https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut

 

Hankkeet

Artikkelit

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut