Karita Alén

Toimin yritysasiantuntijana Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla.  Minulta voit pyytää apua mm. yrityksesi johtamiseen, myyntiin ja markkinointiin, investointien suunnitteluun ja rahoituksen hakuun. Teen talous- ja kehittämissuunnitelmia sekä liiketoimintasuunnitelmia yrityksille ja yritystoimintaa suunnitteleville. Liiketoimintasuunnitelma on tärkeä osa yrityksesi kehittämisprojektia ja suunnitelman avulla voit hakea rahoitusta.
 
Teen töitä Hyvällä yhteistyöllä menestyviä yrityksiä HYMY II -hankkeissa Hämeessä ja Uudellamaalla. Molemmissa hankkeissa teemme tarvekartoituksia hankerahoituksen turvin maaseutualueiden mikro- ja pienyrityksille. 
 
Toimin osa-aikaisena hankevetäjänä ProAgria Keskusten Liiton KaRe2020 hankkeessa (Lampaiden ja vuohien kantakirja- ja jalostusrekisteri).
 
Toimin NEUVO2020 -maatilojen neuvontajärjestelmän asiantuntijana seuraavassa osiossa: maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen.
Teen myös maatiloille kehittämiskeskusteluita, erityisesti puutarhatiloille, monipuolistaville maatiloille ja hoivamaatiloille.
 
Vahvaa osaamista minulta löytyy hyvinvointi- ja hoivapalveluiden (GreenCare) tuotteistamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä, puutarhasektorilta sekä maatilan sivuelinkeinoista. Olen toiminut usean eri GreenCare -hankkeen projektipäällikkönä vuodesta 2013, viimeisimpänä juuri päättyneessä GreenCareLab -hankkeessa.
 
Koulutukseltani olen maa- ja metsätaloustieteiden maisteri (MMM), puutarha-agronomi.

Tapahtumat

 • 28.01.2021

  Camelinan viljely nousuun!

  Tiivis webinaari Camelinan viljelystä, sadoista, markkinoista ja historiasta. "Vaihtoehtoja viljelykiertoon" -sarjan ensimmäinen osa.

Hankkeet

Artikkelit

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

 • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
  Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut