Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa

Tervetuloa mukaan Kaakkois-Suomen elintarvikealan yrittäjä - toimit maaseudulla tai taajamassa, olet pieni tai keskisuuri yrityksenä, olet siirtymässä alkutuotannosta suoramyyntiin ja jatkojalostukseen tai tuotteesi ovat pidemmälle jatkojalostettuja

Tarjoamme sinulle seminaareja, työpajoja, opintomatkoja -- järjestelyissämme otamme huomioon poikkeustilanteesta johtuvat rajoitukset ja ohjeistukset. Vuoden 2021 alkupuoliskolla tapahtumat ja toiminta järjestetään pääsääntöisesti etäyhteyksillä, webinaareina. Jo vuoden ajalta meillä on hyviä kokemuksia ja olemme saaneet hyvää palautetta näistä etäyhteyksin järjestetyistä tapahtumista. Toki näillä ei korvata kasvokkain kohtaamisia. Ja ei siis huolta, jos et ole aiemmin osallistunut nettitapahtumiin, me autamme sinua. 

Välitämme aktiivisesti tietoa elintarvikealan tapahtumista ja ajankohtaista asioista mm. uutiskirjeillä, nettisivuilla, some -kanavien kautta, henkilökohtaisesti viestien

Meidän mielestä Kaakkois-Suomen elintarvikealalla on paljon ajankohtaisia teemoja, kuten mm.
 * tuotekehityksen uudet suunnat, erilaistaminen, elintarvikkeen laatu ja turvallisuus, pakkaukset, teknologiset ratkaisut/ uudet teknologiat, kestävä kehitys/vastuullisuus, luomu, ilmastoystävällinen ruoka, markkinointi ja viestintä, visuaalisuus, kansainvälistyminen, artesaaniruoka ja Artesaaniruoan SM-kilpailu 2022 Lappeenrannassa, EU:n nimisuojatut elintarvikkeet, Karelia a la carte -merkki tulee myös Etelä-Karjalaan, erikoisruokavaliot, reseptiikka, terveelliset elintarvikkeet ja ravitsemus,  julkiset hankinnat, rahoitusmahdollisuudet elintarvikealan pk-yrityksille, talouden hallinta ja yritystoiminnan kannattavuus, kuluttajien ostokäyttäytyminen ja trendit, elintarvikealan tutkimus ja sen hyödyntäminen yrityksen kehittämisessä, elintarvikealan lainsäädäntö

Oliko näistä joku teema kiinnostava ja yrityksellesi ajankohtainen kehittämiskohde?
Kerro meille alla olevan lomakkeen välityksellä, mitkä aiheet sinua kiinnostavat, niin me järjestämme vaikkapa työpajan tällä teemalla.

Me haluamme ja meille on tärkeää, että Kaakkois-Suomen elintarvike- ja ruoka-alan yritykset menestyvät, ovat rohkeita kokeilijoita, onnistuvat valinnoissaan ja päätöksenteossa sekä ovat vahvoja alansa osaajia.

Hankkeen yhteyshenkilöt:
Sanna Lento-Kemppi  p.040 5447768  sanna.lento-kemppi[at]maajakotitalousnaiset.fi
Tuula Repo  p. 040 5880958  tuula.repo[at]proagria.fi

Hankkeen toteutusaika 1.11.2020-31.12.2022
Hankkeen rahoittaja:  Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Kaakkois-Suomen ELY-keskus

 

 


Olen kiinnostunut hankkeen toiminnasta ja ajankohtaistiedotuksesta

Jaa

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut