Hankkeet
Ruokaperinteet tutuksi
Toiminta-alueena on Leader Aisapari ry alue. Hyödynsaajina ovat alueen ruoka-alan pienyrittäjät ja asukkaat. Sähköisten kanavien...
01.04.2022 - 30.06.2024
FIELDS -hanke
FIELDS on Erasmus-hanke, jossa 30 eurooppalaista koulutus- ja neuvonta-alan toimijaa 12 eri maasta selvittävät, mitkä...
01.01.2020 - 30.06.2024
ProYritys Itä-Suomi
ProYritys Itä-Suomi -hanke neuvoo maaseudun yrityksiä liiketoiminnan eri vaiheissa.
01.07.2021 - 30.06.2024
Maatilan varautuminen -hanke
Varautuja on selviytyjä!Tulevaisuus on edessäpäin, miten teemme siitä parhaan mahdollisen nyt?Maatalousyrittäjä joutuu tällä hetkellä arvioimaan...
01.05.2022 - 30.06.2024
Eväitä terveelliseen ja ympäristöä huomioivaan elämään – toimintamalli ja työkaluja Harrastamisen Suomen mallin kokkikerhoille
Erilaiset ruokakurssit ovat hyvä tapa ohjata lapsia ja nuoria terveellisempien ja kestävän kehityksen kannalta parempien...
15.05.2023 - 30.06.2024
Yrityskokonaisuus
Arki – Sujuvasti eteenpäin
Hanke keskittyy asioiden, ihmisten ja osaamisen johtamiseen.
01.01.2022 - 31.05.2024
Puutarhasankarit
Lapsille ja nuorille suunnattu Puutarhasankarit-hanke näyttää kädestä pitäen, mistä ruoka tulee kaupan hyllylle. Puutarhasankarit -hankkeessa...
01.04.2022 - 30.04.2024
Satakunta lautasella − Sikses parhaat maut
Hankkeen tavoitteena on nostaa satakuntalainen lähiruokaketju valtakunnan kärkeen.
01.01.2022 - 30.04.2024
AGDA – AgriDatalla tie tuottavuuteen
Tietoa ja dataa kertyy päivittäin maatiloilla. AGDA-hankkeessa syvennytään dataan, mitä tiloilla kertyy ja havainnollistetaan sitä...
01.11.2021 - 30.04.2024
Tehoa pohjoiseen luomuun
Hankkeessa kehitettiin tehokkaampaa luomutuotantoa pohjoisissa olosuhteissa. Päämääränä oli luomutuotannon laadun ja kannattavuuden parantaminen sekä luomutuotteiden...
01.04.2022 - 30.04.2024
KantriKestävä -Uusia, kestäviä liiketoimintamahdollisuuksia ruokaketjusta ja luonnosta
Yrittäjiä tuetaan ruokaketjuun ja luontoon liittyvän uuden liiketoiminnan synnyssä, kasvussa ja kehityksessä. Tavoitteessa yhdistyvät eettisyys,...
01.05.2022 - 30.04.2024
Yrityskokonaisuus
ProVisio
ProVisio hanke kohdistuu yritystoimintaa suunnitteleviin ja toimintaansa kehittäviin yrityksiin Etelä-Savon alueella. Hankkeen toimenpiteet keskittyvät seuraaviin...
01.02.2022 - 31.03.2024
EcoStack – Kestävää kasvintuotantoa ekosysteemipalveluja hyödyntämällä
EcoStack-hankkeen tavoitteena on kehittää ja tukea ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävää kasvintuotantoa hyödyntämällä ekosysteemipalveluja. EU-rahoitteisessa...
10.09.2018 - 09.03.2024
Ruokaprovinssin Posse
Ruokaprovinssin Posse -hankkeessa kehitetään Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan eli Ruokaprovinssin ekosysteemin yhteiskoordinaatiota entistä systemaattisemmaksi sekä haetaan sen...
01.07.2023 - 29.02.2024
Pohjois-Karjalan viljatuotteiden yhteismarkkinointi -yritysryhmähanke
Kehitetään ja lanseerataan markkinoille Pohjois-Karjalan viljatuoteperhe yhdessä yrittäjien, tuottajien, kaupan ja leipomoiden kanssa.
01.06.2021 - 29.02.2024
Maistuvaa meiltä ja muualta – kohti kulttuuripääkaupunki Oulu2026 -vuotta!
Kehitämme Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymistä, valmistaudumme kulttuuripääkaupunkivuoteen ja hyödynnämme sen mahdollisuuksia.
01.09.2022 - 31.12.2023