Hankkeet
Cities2030 – Kaupunkiseutujen kestävät ruokajärjestelmät
Kansainvälisen EU-hankkeen tavoitteena on kehittää kestäviä kaupunkiseutujen ruokajärjestelmiä. Suomessa hanketta toteutetaan Etelä-Pohjanmaalla. Seinäjoen kaupunkiseudulla työtä...
01.10.2020 - 30.09.2024
Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa
Kaakkois-Suomen elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjyyden ja osaamisen kehittäminen, tiedotus ajankohtaisista asioista
11.01.2020 - 30.09.2024
Vastuullinen ruokaketju
Omasta maasta
Omasta maasta -hankkeen pääkohderyhmänä ovat lapset ja nuoret sekä heidän perheensä. Hankkeen tavoitteena on perheiden...
01.08.2022 - 30.09.2024
Artesaaniruoka pienten elintarvikeyritysten kilpailukyvyn vahvistajana
Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Kaakkois-Suomen pienten elintarvikeyritysten kilpailukykyä.
05.01.2021 - 30.09.2024
Biotalouden edistäminen Uudenmaan maakunnassa - BioedU
Hankkeessa parannetaan biokaasun raaka-aineen hyödyntämisen ja biokaasuenergian tuotannon valmiuksia.
01.02.2021 - 31.08.2024
Lounais-Suomen yksityistieverkko huoltovarmuuden varmistajana
Hankkeen kautta tiekunnille jaetaan tietoa heidän oman yksityistiensä kunnosta sekä hoitotarpeista. Hankkeen toimintaan kuuluu myös...
01.09.2022 - 31.08.2024
Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hanke
Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hankkeessa kootaan ja kehitetään luonnontuotealan hankintaketjuja Keski-Suomessa.
01.03.2022 - 31.07.2024
Yrityskokonaisuus· Digitalisaatio ja tiedolla johtaminen
Digi-Märe
Johtaminen kuuluu yrityksen tärkeimpiin menestystekijöihin ja kilpailuedun mahdollistajiin. Digi-Märe -hankkeessa kehitimme yhdessä maito-, naudanliha- ja lammasyritysten...
01.07.2021 - 30.06.2024
Maatilan varautuminen -hanke
Varautuja on selviytyjä!Tulevaisuus on edessäpäin, miten teemme siitä parhaan mahdollisen nyt?Maatalousyrittäjä joutuu tällä hetkellä arvioimaan...
01.05.2022 - 30.06.2024
ProYritys Itä-Suomi
ProYritys Itä-Suomi -hanke neuvoo maaseudun yrityksiä liiketoiminnan eri vaiheissa.
01.07.2021 - 30.06.2024
Eväitä terveelliseen ja ympäristöä huomioivaan elämään – toimintamalli ja työkaluja Harrastamisen Suomen mallin kokkikerhoille
Erilaiset ruokakurssit ovat hyvä tapa ohjata lapsia ja nuoria terveellisempien ja kestävän kehityksen kannalta parempien...
15.05.2023 - 30.06.2024
FIELDS -hanke
FIELDS on Erasmus-hanke, jossa 30 eurooppalaista koulutus- ja neuvonta-alan toimijaa 12 eri maasta selvittävät, mitkä...
01.01.2020 - 30.06.2024
Ruokaperinteet tutuksi
Toiminta-alueena on Leader Aisapari ry alue. Hyödynsaajina ovat alueen ruoka-alan pienyrittäjät ja asukkaat. Sähköisten kanavien...
01.04.2022 - 30.06.2024
Yrityskokonaisuus
Arki – Sujuvasti eteenpäin
Hanke keskittyy asioiden, ihmisten ja osaamisen johtamiseen.
01.01.2022 - 31.05.2024
Puutarhasankarit
Lapsille ja nuorille suunnattu Puutarhasankarit-hanke näyttää kädestä pitäen, mistä ruoka tulee kaupan hyllylle. Puutarhasankarit -hankkeessa...
01.04.2022 - 30.04.2024
Tehoa pohjoiseen luomuun
Hankkeessa kehitettiin tehokkaampaa luomutuotantoa pohjoisissa olosuhteissa. Päämääränä oli luomutuotannon laadun ja kannattavuuden parantaminen sekä luomutuotteiden...
01.04.2022 - 30.04.2024