Hankkeet

Varautuminen kuva nettiin

Maatilan varautuminen -hanke

Varautuja on selviytyjä!Tulevaisuus on edessäpäin, miten teemme siitä parhaan mahdollisen nyt?Maatalousyrittäjä joutuu tällä hetkellä arvioimaan...

01.05.2022 - 30.06.2024

Jauhokuva

Ruokaperinteet tutuksi

Toiminta-alueena on Leader Aisapari ry alue. Hyödynsaajina ovat alueen ruoka-alan pienyrittäjät ja asukkaat. Sähköisten kanavien...

01.04.2022 - 30.06.2024

Kokkikerho

Mun juttu -harrastamisen malli Salossa

Mini-Ruokatreffit ja Ruokatreffit -kokkauskerhot Salossa

01.01.2021 - 31.05.2024

Irlanti blogi 2

Yrityskokonaisuus

Arki – Sujuvasti eteenpäin

Hanke keskittyy asioiden, ihmisten ja osaamisen johtamiseen.

01.01.2022 - 31.05.2024

Puutarhasankarit perunannosto Tarja Pajari

Puutarhasankarit

Lapsille ja nuorille suunnattu Puutarhasankarit-hanke näyttää kädestä pitäen, mistä ruoka tulee kaupan hyllylle. Puutarhasankarit -hankkeessa...

01.04.2022 - 30.04.2024

IMG 20200804 104714

Tehoa pohjoiseen luomuun

Hankkeessa kehitettiin tehokkaampaa luomutuotantoa pohjoisissa olosuhteissa. Päämääränä oli luomutuotannon laadun ja kannattavuuden parantaminen sekä luomutuotteiden...

01.04.2022 - 30.04.2024

Maitojaatelo ja mustikkacrumble

Satakunta lautasella − Sikses parhaat maut

Hankkeen tavoitteena on nostaa satakuntalainen lähiruokaketju valtakunnan kärkeen.

01.01.2022 - 30.04.2024

P1070292 2

KantriKestävä -Uusia, kestäviä liiketoimintamahdollisuuksia ruokaketjusta ja luonnosta

Yrittäjiä tuetaan ruokaketjuun ja luontoon liittyvän uuden liiketoiminnan synnyssä, kasvussa ja kehityksessä. Tavoitteessa yhdistyvät eettisyys,...

01.05.2022 - 30.04.2024

Lehmä pellolla

AGDA – AgriDatalla tie tuottavuuteen

Tietoa ja dataa kertyy päivittäin maatiloilla. AGDA-hankkeessa syvennytään dataan, mitä tiloilla kertyy ja havainnollistetaan sitä...

01.11.2021 - 30.04.2024

Lehtipuiden latvuksia alhaalta päin kuvattuna

Yrityskokonaisuus

ProVisio

ProVisio hanke kohdistuu yritystoimintaa suunnitteleviin ja toimintaansa kehittäviin yrityksiin Etelä-Savon alueella. Hankkeen toimenpiteet keskittyvät seuraaviin...

01.02.2022 - 31.03.2024

EcoStack -hankkeen aloituskokous pidettiin Porticissa, Italiassa lokakuussa 2018. Yli 50 osallistujaa kokoontui Porticin Napolin yliopiston Maataloustieteiden osastolle, joka sijaitsee Porticin kuninkaallisessa palatsissa, keskustelemaan hankkeen käytännön toimista.

EcoStack – Kestävää kasvintuotantoa ekosysteemipalveluja hyödyntämällä

EcoStack-hankkeen tavoitteena on kehittää ja tukea ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävää kasvintuotantoa hyödyntämällä ekosysteemipalveluja. EU-rahoitteisessa...

10.09.2018 - 09.03.2024

Nayttokuva 2023 08 17 081458

Ruokaprovinssin Posse

Ruokaprovinssin Posse -hankkeessa kehitetään Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan eli Ruokaprovinssin ekosysteemin yhteiskoordinaatiota entistä systemaattisemmaksi sekä haetaan sen...

01.07.2023 - 29.02.2024

Karjalanpiirakka nimisuojakuvat by julia kivela web res hg5a8464

Pohjois-Karjalan viljatuotteiden yhteismarkkinointi -yritysryhmähanke

Kehitetään ja lanseerataan markkinoille Pohjois-Karjalan viljatuoteperhe yhdessä yrittäjien, tuottajien, kaupan ja leipomoiden kanssa.

01.06.2021 - 29.02.2024

Hankkeen pääkuva

Verkostot maatilainvestointien voimaksi

Lisää kannattavia investointeja maidontuotantoon. Kehittämishanke maitotilayrittäjille ja kumppaneille. Toiminta-aika 1.3.-31.12.2023

01.03.2019 - 31.12.2023

MKN maistuvaa meilta ja muualta

Maistuvaa meiltä ja muualta – kohti kulttuuripääkaupunki Oulu2026 -vuotta!

Kehitämme Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymistä, valmistaudumme kulttuuripääkaupunkivuoteen ja hyödynnämme sen mahdollisuuksia.

01.09.2022 - 31.12.2023

Pellonpiennartapahtuma Taipalsaaressa. Kuva: Elina Valkeinen

ELINA II Elinvoimainen maatila

Kehittymistä ja kehittämistä, yhdessä ja erikseen.

01.11.2018 - 31.12.2023