Maatalousyrittäjän työura muutoksessa

Selkeyttä maatalousyrittäjän elämäntilanteeseen ja työuraan

 
Maatalousyrittäjän työura muutoksessa -hankkeessa vahvistetaan eteläsavolaisten työikäisten maatalousyrittäjien hyvinvointia ja voimavaroja erilaisissa työhön ja elämään liittyvissä tilanteissa. 
 

Muutoksen tuulia

Muutos voi konkretisoitua esimerkiksi sukupolvenvaihdoksessa, tuotannon muutoksissa tai kannattavuuden haasteissa. Myös työkyvyn muutokset, työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen tai uudelleenkouluttautuminen ja alan vaihto voivat askarruttaa. Muutos avaa jotain uutta, mutta samalla jotain vanhaa jää taakse – siksi se ei aina ole helppoa. Mistä aloittaisin? Kenen kanssa pohtisin asioita? Miten voisin valmistautua uuteen tilanteeseen?
 

Yhdessä uutta kohti – tilakäyntejä ja toimintaa

Hankkeessa tunnistamme maatalousyrittäjän arjen erilaisia tilanteita ja niissä tarvittavia voimavaroja tilakäynneillä yhdessä yrittäjien kanssa. Koska jokaisen kokemus muutoksesta ja arjen erilaisista tilanteista on yksilöllinen, myös toimintatapamme nousevat yrittäjien toiveista. Sinun ei siis tarvitse mahtua valmiiseen muottiin – suunnittelemme ja toteutamme hyvinvointia ja voimavaroja vahvistavat toimet yhdessä kanssasi.
 
Järjestämme mm. muutosvalmennusta, yksilöohjausta, pienryhmätoimintaa, teemapäiviä ja benchmarkkausta. Työskentelytapamme on asiakaslähtöistä, kokeilevaa ja osallistavaa. Hankkeen järjestämät toiminnat ovat osallistujille maksuttomia.
 
Kokoamme hyvinvointia ja työssä jaksamista tukevia toimintatapoja yhteistyössä sidosryhmien kanssa myös muiden maatalousyrittäjien käyttöön.
 
Millaisia muutoksia sinun elämässäsi on meneillään? Mikä tukee sinua pienen tai suuremman muutoksen keskellä?
Ota reilusti yhteyttä - jutellaan lisää sinua askarruttavista asioista ja mietitään yhdessä ratkaisun avaimia.
Merja Nykänen, merja.nykanen@diak.fi, 050 465 9698
Jenni Vattulainen, jenni.vattulainen@proagria.fi,  044 431 4170
 

Seuraa meitä!

 
Instagram: @lupamuutokseen #lupamuutokseen #hyvinvoivamaaseutu #diakmaaseutu #licensetochange #proagriaeteläsavo #proagria
 
Facebook:
 
        

Hanketta hallinnoi Diakonia-ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana on ProAgria Etelä-Savo. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Etelä-Savon ELY-keskus, alueen kunnat, LähiTapiola Savo-Karjala ja hankkeen toteuttajat. Toiminta-aika on 1.1.2020-31.12.2022.

Lisätietoja

Projektipäällikkö Merja Nykänen,  merja.nykanen@diak.fi, 050 465 9698
Hankevastaava Jenni Vattulainen,  jenni.vattulainen@proagria.fi,  044 431 4170

Yhteydenottopyyntö

Jaa

Tapahtumat

 • Pieksämäki 04.11.2021

  Yrittäjän hyvinvointipäivä

  Mistä hyvinvointi syntyy? Biologisesta reservistä, unesta, palautumisesta, ravitsemuksesta, aktiivisuudesta, arvoista, ajankäytöstä...

 • Mikkeli, Juva ja Pieksämäki 16.11.2021

  Nuorten isäntien irtiotto arjesta

  Työt ovat loputon lista, aina tuntuu olevan sesonki, uni ei palauta, ruokailu on vähän niin ja näin eikä kavereita kerkeä ikinä tavata?

Hanketoimijat

 • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
  Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut