Räätälöidyt kasvintuotantoratkaisut avaimena hyvään satoon

04.02.2021

Tiedote 4.2.2021

Räätälöidyt kasvintuotantoratkaisut avaimena hyvään satoon  

Viljelyolosuhteet muuttuvat ja tuotanto-odotukset ovat yhä kovempia. ProAgria on mukana viljelyn kilpailukyvyn parantamisessa vastaamalla asiakkaiden haasteisiin uudella Viljelyn kehittämisohjelma -kokonaisuudella.
-    Teemme viljelijän kanssa tavoitekeskustelun pohjalta ratkaisuehdotukset kasvintuotantoon tilan tavoitteita kohti, kertoo kasvintuotannon ja palvelukehityksen johtava asiantuntija Juha Sohlo.
-    Sadon tuoton merkitys kasvaa entisestään ja tiloilla tarvitaan aiempaa monipuolisempaa osaamista onnistumisen tueksi ja kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Riippumattomana toimijana pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista kasviosaamista kaikille tuotantosuunnille. Haluamme tarjota myös strategiaosaamista tilan johtamiseen.

Oikeat panokset oikeaan paikkaan

Viljelyn kehittämisohjelmalla asiakas saa joukon viljelyratkaisuja vastaamaan tilan tavoitteisiin.  Viljelijän kanssa ratkaistaan ongelmakohtia huomioiden taloudellisuus, kilpailukyky, ajansäästö, viljelyvarmuus, ympäristöhyödyt sekä maan kasvukunto.

Viljelijä saa lisäeväitä viljelyn suunnittelun tueksi sekä maan rakenteen ja kasvukunnon parantamiseen mm. lannoitukseen, kasvivalintaan ja viljelykiertoon.

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.