Pohjanmaan Peltopäivä kokoaa ammattiviljelijät Ylistaroon 26.7.2018

20.07.2018

Kesän kasvintuotannon isoin ammattitapahtuma on  26.7.2018 Ylistarossa. Tapahtuma kokoaa yhteen ammattiviljelijät ja kasvisektorin toimijat.

Tapahtumassa näkee konkreettisesti, mitä eri lajikkeet ja toimenpiteet tekevät kasvustolle.  Esillä Peltopäivässä ovat niin eri lajikkeet, lannoitus kuin myös kasvinsuojelu.

Pohjanmaan Peltopäivä tarjoaa kävijälle oivan tilaisuuden hakea uusia toimintatapoja omaan kasvintuotantoonsa. Keskustelujen asiantuntijoiden sekä muiden näyttelykävijöiden kanssa on hyvä kehittää omaa toimintaa. Työnäytöksissä ja tietoiskuissa pureudutaan ajankohtaisiin teemoihin, kuten kasvintuotannon talouteen ja dronen hyödyntämiseen kasvustojen tarkkailussa.

ProAgrian osastolla voi käydä keskustelemassa, mitä toivoisit tulevaan kasvitilojen Bisnes+:aan ja miten se hyödyttäisi sinua kasvitilan arjessa. Tarjolla myös ajankohtaisia vinkkejä maan kasvukunnon ylläpitämiseen ja viljelyn monipuolistamiseen.

Pohjanmaan Peltopäivä on Ylistarossa torstaina 26.7.2018 kello 10 – 16.00. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Seuraa tapahtumaa Facebookissa ja Twitterissä sekä osoitteessa www.pohjanmaanpeltopaiva.fi

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.