Peltopäivä Inkoossa ylitti odotukset

11.07.2013
Inkoon Västankvarnissa pidetty Peltopäivä ylitti myös kävijämäärältään odotukset. –Varovaisen arviomme mukaan kävijöitä oli reippaasti ylitse kaksi tuhatta, iloitsee Peltopäivän näyttelypäällikkö Patrik Erlund, ja jatkaa, - Päivän koostumus oli tasapuolinen, koska väkeä oli tasaisesti kaikkialla sekä työnäytöksissä, koeruuduilla että havaintopisteissä ja näytteilleasettajien osastoilla. Näytteilleasettajia Erlund kiittää hyvistä osastoista.
 
- Selkeästi on olemassa tarve kasvinviljelyyn keskittyneellä päivällä. Sen todistaa tämänvuotisen Peltopäivän runsas näyttelyvierasmäärä. Peltopäivässä oli voimakkaasti esillä myös viljelykasvien markkinoiden hallintaan keskittynyt Greppa marknaden (Tartu markkinoihin) –osuus. Siinä oli runsaasti puheenvuoroja asiaan eri näkökulmista. – Ilahduttavaa oli myös, että Greppa marknaden –teltassa olevat penkit olivat jokaisen esityksen ajan täynnä, Se osoittaa, että näyttelyyn tultiin myös hakemaan näkemyksiä ja tietoa. Esitykset löytyvät liitteenä.
 
Peltopäivän tunnelmaa Erlund kuvaa positiiviseksi ja hyväksi.
 
Lisätietoja:
Näyttelypäällikkö Patrik Erlund, 0400 860 630
 

Lisäksi ProAgria järjesti kuviin pohjautuvaan tunnistuskilpailun puutosoireista ja kasvitaudeista.

Osallistuneiden kesken arvottiin Wile 78 viljankosteusmittari sekä viisi kappaletta ProAgrian Peltokasvien kasvinsuojelu 2013- kirjoja.

Viljankosteusmittarin voitti Tuukka Nurmijärveltä, kirjan saavat omakseen Anne Kauhavalta, Bjarne Raaseporista, Eeva Loimaalta, Olli Vantaalta sekä Harri Hausjärveltä. Palkinnot postitetaan onnettaren suosikeille. Onnea voittajille!

ProAgria teettää Peltopäivästä jälkikyselyn. Kyselyn tarkoituksena on selvittää viljelijöiden osallistumista ja tyytyväisyyttä Peltopäivään sekä selvittää ei-osallistuneiden mielipiteitä ja tarpeita. Agrologiopiskelija Mauno Jussila tekee myös oman opinnäytetyönsä Peltopäivän asiakastyytyväisyydestä.
 
Vastaajien kesken arvomme 5 pääsylippua syksyn KoneAgria-näyttelyyn. Kyselyyn vastausaikaa 31.7.2013 asti. Huomaathan, että kysely on myös sinulle, joka et osallistunut Peltopäivään!
 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.