Pellon Group Oy ja ProAgria yhteistyöhön ruokintalaitteiden käyttöönotosta

17.06.2017

Tänään lauantaina 17.6.2017 allekirjoitettiin Pellon Group Oy:n ja ProAgrian välillä sopimus, jossa sovitaan Pellon Group Oy:n ruokintalaitteiden hyödyntämiseen liittyvästä Feedline support -palvelusta koko maassa.

– Pellon Group tekee laitteiden asennuksen ja käyttöönoton. Sen jälkeen ProAgrian asiantuntija opastaa ja varmistaa, että asiakas saa uusista ruokintalaitteista ja teknologiasta parhaan mahdollisen hyödyn irti. Näin saadaan hyvin suunniteltu ruokinta käytäntöön ja taloudellinen tulos toteutumaan, sanoo Pellon Group Oy:n myyntijohtaja Harri Muilu.

Pellon Group kouluttaa aluksi kaksi ProAgrian asiantuntijaa toteuttamaan palvelua ja pitää asiantuntijoiden osaamista yllä Feedline-ruokintajärjestelmästä. Palvelun asiakas voi hankkia ruokintalaitteiden oston yhteydessä Pellon Group Oy:ltä.

Nämä yhteistyökumppanuudet ovat tulevaisuutta. – Näin pystymme varmistamaan, että asiakkaiden teknologiahankinnat tuottavat hyvää tulosta ja käyttöönotto viedään onnistuneesti loppuun asti. Kaikkien tavoite on, että asiakas hyötyy ja saa investoinneistaan heti hyötyä. Samalla asiantuntijoillamme pysyy hyvä ymmärrys uusimmasta teknologiasta ja he pystyvät tukemaan asiakkaita näissä, sanoo ProAgria Etelä-Pohjanmaan toimitusjohtaja Hannu Haapala.

Lisätietoja

Pellon Group Oy, myyntijohtaja Harri Muilu, puhelin 050 3884 897, harri.muilu@pellon.fi

ProAgria Etelä-Pohjanmaa, toimitusjohtaja Hannu Haapala, puhelin 043 825 2805, hannu.haapala@proagria.fi

ProAgria Pohjois-Savo, toimitusjohtaja Katri Kostamo, puhelin 043 825 1218, katri.kostamo@proagria.fi

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.