Mukana yhteisellä polulla -tunnus ProAgria Itä-Suomelle ja MKN Itä-Suomelle

04.03.2021

Hiilineutraali Pohjois-Savo -työn ”Mukana yhteisellä polulla” -tunnus on myönnetty ProAgria Itä-Suomelle

Pohjois-Savon ELY-keskuksen koordinoima Hiilineutraali maakunta – Pohjois-Savo (HIMA) -hanke on alkanut myöntää Mukana yhteisellä polulla –tunnuksia. Kyseessä on yhteisötunnus organisaatioille, jotka ovat sitoutuneet yhteiseen ilmastotyöhön.

Pohjois-Savossa ollaan ensimmäisten maakuntien joukossa laatimassa ilmastotiekarttaa, jonka on määrä olla valmis keväällä 2021. Tiekartan valmistelussa ja toteutuksessa on mukana maakunnan eri toimijoita ja monipuolisia näkemyksiä. Ilmastotiekartan laajassa ja vaikutusvaltaisessa ohjausryhmässä on yli 30 henkilöä, mukana on myös ProAgria Itä-Suomen edustaja. Syksyn 2020 ja alkuvuoden 2021 aikana järjestettäviin avoimiin ilmastotyöpajoihin osallistui yhteensä yli 300 henkilöä 60 organisaatiosta.

Maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn sekä vastuullisuustyön kehittäminen on                 sisäistetty hyvin ProAgria Itä-Suomen toimintatavoissa. ProAgrian asiantuntijat ovat                           maatalousyrittäjien apuna mm. keksimässä keinoja maan kasvukunnon parantamiseksi sekä                 kestävän kotieläintuotannon kehittämiseksi. Neuvonta ja koulutus ovat tärkeässä asemassa                           pohjoissavolaisen ilmastokulttuurin rakentumisessa, siksi ProAgria Itä-Suomen mukana                          oleminen tässä yhteisessä työssä on erityisen hienoa.

- Hiilineutraali maakunta -hankkeen projektityöntekijä Saara Hanhela -

Mukana yhteisellä polulla -tunnus pohjautuu Hiilineutraali Pohjois-Savo -työn uuteen ilmeeseen, jolla tuodaan esille maakunnan ilmastotekoja ja -tekijöitä. Yhteisötunnuksen saaja voi hyödyntää tunnusta omassa viestinnässään ja näin kertoa olevansa osa Pohjois-Savon ilmastotiimiä!
Tunnus kertoo sitoutumisesta yhteiseen ilmastotyöhön

Lue ProAgria Itä-Suomen sekä Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten ilmastotyön esittelyteksti Hiilineutraali Pohjois-Savo -verkkosivuilta: https://hiilineutraalipohjoissavo.fi/yhteiso/pro-agria-ita-suomi-mukana-yhteisella-polulla/

 

Lisätietoja
 

Katri Kostamo
Toimitusjohtaja, ProAgria Itä-Suomi
katri.kostamo(at)proagria.fi

Saara Hanhela

Hiilineutraali maakunta – Pohjois-Savo -hanke
saara.hanhela(at)ely-keskus.fi

Tapio Kettunen
Ilmastoasiantuntija, Pohjois-Savon ELY-keskus
tapio.kettunen(at)ely-keskus.fi

 

 

 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.