Makujen polku -lähiruokatapahtuma Kouvolassa 5.4.2025 – lähde näytteilleasettajaksi
Makujen polku -tapahtuma on kaikille avoin mahdollisuus tutustua lähellä tuotettuun ruokaan lauantaina 5.4.2025 klo 10-14 Kohoa Synergiakeskuksessa ja kävelykatu Manskilla Kouvolan keskustassa.

Tapahtuman näytteilleasettajahaku on avoinna 7.3.2025 saakka. Paikat täyttyvät nopeasti, joten kannattaa ilmoittautua pian. Tarjolla on upea tilaisuus omien tuotteiden maistattamiseen ja myymiseen, verkostoitumiseen ja ennen kaikkea lähiruoan tarjoamien makuelämysten esittelyyn. Ilmoittautumiset myyjäksi tämän linkin kautta: https://tilaisuudet.proagria.fi/makujenpolku2025
Tapahtumakävijät toivotamme tervetulleeksi mukaan Makujen polku -lähiruokatapahtumaan maistelemaan ja ostamaan paikallisten yritysten tuotteita.
Tapahtumassa on lähiruoan ohella tarjolla mukavaa tekemistä ja ihmettelemistä koko perheelle. Tapahtumassa mukana mm. Önni Möö ja Peruna tutustuttamassa lapsia maatalouteen ja maaseutuun. Lisäksi päivän aikana järjestetään makeiskilpailu, jossa myös tapahtumakävijät pääsevät makutuomareiksi!
Tapahtuman päivittyvät nettisivut löytyvät osoitteesta https://makujenpolku.fi/
Tapahtuman järjestää Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka (KEKE) -hanke. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama rahoittajanaan Kymenlaakson liitto. Osarahoittajana myös Urmas Pekkalan säätiö. Hankkeen tavoitteena on tehdä Kymenlaakson elintarviketoimijoita tutuksi, ja Makujen polku -tapahtuma on erinomainen keino nostaa paikallista lähiruokaa ja osaamista esille.
Makujen polku -tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa ProAgria Etelä-Suomi.
Lisätietoja tapahtumajärjestäjältä:
Jonna Nygård, projektipäällikkö, ProAgria Etelä-Suomi, 050 594 8250, jonna.nygard@proagria.fi