Farmari on Seinäjoella kesällä 2017

25.06.2015

Farmari 2017 järjestetään Seinäjoella 14. – 17.6.2017. Tapahtumapaikkana on aiemmista näyttelyistä tuttu Seinäjoki Areenan ja Urheilutalon ympäristö aivan kaupungin keskustassa.

-          Vuoden 2017 kesä on Seinäjoella todellinen tapahtumien superkesä. Me saamme aloittaa Seinäjoen tapahtumakesän Farmarilla, kertoo näyttelypäällikkö Henri Honkala.

Maatalous- ja ruoka-Suomi

Etelä-Pohjanmaa tarjoaa Farmarille hyvät puitteet. Alueella on monipuolinen ja voimakas alkutuotanto sekä vahvat rehu- ja elintarviketeollisuuden toimijat. Etelä-Pohjanmaalla tuotetaankin viljaa, perunaa, maitoa ja lihaa koko Suomen tarpeisiin.

-          Etelä-Pohjanmaalla on hyvä järjestää maatalousnäyttely. Täällä sekä alan ammattilaiset että kuluttajat ovat löytäneet tapahtuman ja viettävät tapahtumassa aikaa, toteaa näyttelyn johtaja Hannu Haapala.

Vuoden 2013 Farmarissa oli peräti 101.000 kävijää. Farmari-maatalousnäyttely järjestetään eri paikkakunnilla kahden vuoden välein. Tänä kesänä Farmari on Joensuussa. Farmari on ProAgria keskusten tapahtuma. Ensimmäinen Farmari-maatalousnäyttely on järjestetty vuonna 1999 Kouvolassa.

 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.