Farmari 2022 avautuu laajana maatalousnäyttelynä 30.6.-2.7.2022 Mikkelissä

16.06.2020

Farmari 2022 päivämäärät ovat vahvistuneet. Farmari 2022 avaa porttinsa Mikkelin Kalevankankaalla torstaina 30.6.2022 ja sulkee ne lauantaina 2.7.2022. Kolme tapahtumantäyteistä päivää ja kattavasti alan toimijoita sisältävät näyttelyalue on jo ennakkoon kiinnostava kokonaisuus.

Tulevaa Farmaria ovat mukana rakentamassa laaja kattaus maatalouden ja maaseudun toimijoita ja kaikki näyttelyn pääyhteistyökumppanit: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk, LähiTapiola, Metsä Group, Mikkelin kaupunki, Valio ja Viestilehdet.

Uusi ajankohta on saanut hyvän vastaanoton näyttelykävijöiltä ja näytteilleasettajilta. – Ajankohta on juuri sopiva maatilojen töiden kannalta sekä sijoittuu työ- ja lomakauden vaihtumiseen. Panostamme erityisesti asiakaslähtöisyyteen ja siihen, että näyttelykävijät saavat paljon nähtävää ja aidon kohtaamispaikan, kuvaa Heikki Pahkasalo ProAgria Etelä-Savosta.

Farmari siirrettiin vuoteen 2022 koronarajoitusten ja vastuullisen toiminnan vaikutuksesta. Tulevasta näyttelystä vastaa kaikkien ProAgria keskusten yhteinen näyttely-yhtiö ProAgria Tapahtumat Oy. Näyttely-yhtiö vastaa kaikista ProAgrian järjestämistä näyttelyistä. Seuraava yhtiön järjestämä näyttely on KoneAgria 2021.

– Suomalaiset maatalousalan ammattitapahtumat ovat tärkeitä toimialan kehitys- ja kohtaamispaikkoja ja siksi olemme ProAgriana vahvasti mukana kehittämässä suomalaista maatalousalan näyttelyliiketoimintaa, kertoo ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Henri Honkala ja jatkaa, - Uuden tiedon lähteinä näyttelyt ovat erittäin tärkeitä ja suomalaiset itse tuntevat parhaiten pohjoisen maamme erityispiirteet. Se mahdollistaa juuri oikeansisältöisen näyttelyn tarjoamisen asiakkaillemme.

Lisätietoa

Heikki Pahkasalo, toimitusjohtaja ProAgria Etelä-Savo, puhelin 040 583 4890, heikki.pahkasalo@proagria.fi

Henri Honkala, ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja, puhelin 040 827 7100, henri.honkala@proagria.fi

 

 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.